olur valla gezelim![]()
///
E36 3.20 Coupe
enj çevirmek seni aşıyorsa hiç bulaşma karbüratörle binmeye devam et![]()
yok estğ. neden yanlış anlıyayım, burada konuşup birbirimize fikirii bilgi veriyoruzatmosferik toplanmış sağlam bi sohc dediğiniz maliyetleri buluyor hemen hemen, bugün 6-7bin liraya b16a2 motor bulunabilir.işçilik filanderken yani ortalama maliyet 9binleri bulur, bana göre de 9 bin yeter gibi geldi b motor koymak için. belirtmemde fayda var, daha önce kalıkışmadım böyle bi işe rakamlar tamamen tahmin, aramızda yapanlar var gerçek maliyetleri onlar yazabilirler
![]()
///
E36 3.20 Coupe
araç nekadar havadar olmuş havayı direk çekiyo güzel fikir motor ısınmaz
bi ara bende araştırıyodum halada arastırıyorum stock motora turbo işini bence stocku turbola karburator beyın atesleme işinide MS ile yaparsın ortalama malıyet 2.5 a yaklasır sanırım burda bılen abılerımız bu işi yapanlar net verır.
bukadar parayı harcayabılıyosan soch neymıs yaa , yıne senı tatmın etmıycek kardesım yanlıs anlamada.. fındık turbo koy bıtane mınık bı ıntercooler , yağ soğutucu ekıpmanlarını hallet 0.5 bar sorunsuz gazla. beyın atesleme olayınıda MS yapar sağdan soldan araştırır uygun düşürüp toplama yaparsan max malıyet 6bin tl
Turbo bence daha mantikli 9bine bswap yapmaktansa d16 icine bi kol piston ustune turbo ms yada p28 ile bden 10 kat hizli, 15kat eglenceli bisey olur..
00' Civic 1.6IES
///
E36 3.20 Coupe
elindekini satmayacam dıyosun ozaman bunu yap . mantıklı olan ies tabiki ama swap düşünme . 1.6 ies istıyosan bunu satıp ies al turbola
jdm si kardeşim, arabamı orjinale çevirip satmayı düşünüyorum, imzamdaki setup'ın (lpg hariç) tamamını 1750 liraya verebilirim. düşünürsen aklında bulunsun....
subi & suzi
///
E36 3.20 Coupe
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)