burada yetmesi önemli değil . %90 duty olur ama yeter diyelim , o da sağlıklı değil. bobinleri çok ısınıyor enjektörlerin belli bir yüzdeden sonra. en öenmli konulardan birisi . muhakkak duty okuman lazım .
550CC de çok fazla . senin için gereksiz yani , ufak enjektörle daha güzel rölanti yakalarsın .
Sorunsuz montaj ve ayarlamalar dilerim , ben hala gümrüğe takılan parçalarla uğraşıyom. bu arada sen emanage ı bi düşün![]()
önden biraz şımarayım dedim
helical lsd + d17a1 son dişli ( oranı : 4.111 / bizimki de bu idi : 4.411 )
+cc stage 4 seramik/bronz neyse ondan da var![]()
sen o stage 4 le arabayı nasıl kullanmayı planlıon şehiriçinde, bız stage2 ıle sol bacak kası yaptık![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
montaj işi ne zamana kalır onu hala kestiremiyorum ama patinaja dair çok bi kaygım kalmadı
gelişmeleri paylaşırım inşallah bi montaja geçebilsek...
1 gecede turbo project
akşam turbo montajını yaptık, zaten herşey hazır olduğu için pek uzun sürmedi. orjina emeli araçtan çıktığı için emmeye giden boruyla uğraştık biraz.
normalde N/A iken manifolt basıncını -7 -8 kpa falan görüyorduk. psi çöevirirsek eğer -1,05 gördük vafc tan.
wastegatenin vidasını sıktık biraz, + 1,8 psi gördük daha sonra. eğer hesap doğruysa -1,05 ide eklersek +2,85 psi görmüş oluyoruz. buda 0,19 bar a denk geliyor.
eğer aşağıda kullandığım converter doğru ise
BAR to PSI to KPa Converter
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
hayırli olsun Emre.
injektör 350-420 cc senın için iyi olur, Fuel Injector Calculator from WitchHunter Performance
surdan bakabilirsin.
sağol şükrü abi, cnc ci yusufun arabayı turboladık. orj enjektörleri ya 210 yada 240 cc olması lazım. ama elimizde 550 cc enjektör var zaten. enjektör duty lerine bakalım eğer yetmezse 550 cc lik olanları kullanırız.
zaten en fazla 0,7 bar basarız heralde stock internal e.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)