User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Yardimm !! Impreza 2.0 turbooooo!

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Swap yaparken senin motorunu şanzımanını difransiyelini şaftını beynini tesisatını söküp direk çöpe...

Ya da üç beş kuruşa kime satabilirsen artık...

Sonrasında yeni turbo motor, şanzıman, difransiyel, beyin, tesisat, şaft, fren, amortisör, radyatör, aklına ne gelirse...

yani swap işi alıp piston takma değil, aracın kabuk kalacak şekilde soyuluyor, sonra swaplanacak parçalar geçirirliyor...

2.0R'ı turbolamak için Allah kolaylık versin, abi tavsiyesi bir an önce vazgeç, aracı sat git wrx ya da gt al bin, paran cebinde kalsın, akıl sağlığın da...

Mustafaekmen
    Misafir
    Anladim abi yaa cok sagol yani bi nevi komple sti sistem kuruluyor birtek iskelet kaliyor .. ben taktim simdi bu olaya yaa cikma sti sistemi falan bakicam yani yapmak istiyorum acaba 2001-2007 sti larin motor benim kasaya uyarmi acaba yani onlarin cikmasi coktur sifir yapmaya kalksan altindan kalkilmaz.. ebay den baktim komple sti swap 8000 dolar ama motor difrensiyel sanziman ecu falan cok kapsamli degil falan filan

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ebay fiyatlarina falan hic aldanma swap isinede hiic bulasma. cok rahat wrx parasi yer. Satip wrx yada sti almak yapilacak en mantikli is olur.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ebay fiyatlarina falan hic aldanma swap isinede hiic bulasma. cok rahat wrx parasi yer.
    Ve hala eksiklerin olur.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Mustafaekmen
    Misafir
    Yaaa arkadaslar bu aracin hp nasil yukseltcez biz yaaa ona bulasma buna bulasma turbo haric ne yapabiliriz peki 50 bg falan yeter bana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)