vag grup 1.8t alıp gerekenleri yaparsanız şanssızlığınız dışında sorun yaşamazsınız kolay kolay..
Printable View
bende honda derim bir çok örneği var sitede rakamlarda uygun sayılır, en azından danışabileceğin işi bilen adamlar var, sıkıştığında bilgilendirebilirler
sonradan turbolanacak en uygun araçlar sanırım proje sayısına bakarak hondalar olacaktır. yakıt ve parça fiyatı bana fark etmez diyorsanız 99-05 aralığında bir subaru forester alıp dış görünüşünden beklenmeyecek bir performansa da kavuşturabilirsiniz. uzun yolda da 17.000TL civarı alınacak araçlar arasından daha rahatını bulamazsınız herhalde :)
bende honda dıorum kendi aracımı turboladım herşeyi düzgün bi şekilde yaptıktan sonra seni kesinlikle yolda bırakmaz.malzeme mekanik işçilik ve ayar konusunda doğru kişilerle çalış tek gereken bu :)
Honda yapmak daha mantıklı parça bol limitler belli bilgi tecrübe konusunda çok fazla data var.
Ya da turbolu bir araç alıp upgrade yapabilirsiniz tercih meselesi. İstediğiniz güç ve performans aralığı ve maliyet belirler diye düşünüyorum.
sorunsuz turbolamak istiyorsanız karbratörlü bir mercedes motorunda deneyin derim!
2jzgte5bin tl e21 4 bin tl tek turbo kiti 1200 dolar 650 hp üstü için injektör intercooler borular manifold göstergeler aklıma gelmyiyen büsürü parça var tek turbo kitnin içinde swap için gerekli parçalar 400 dolar şanzuman için flanş vs vs kasa ekstradan desetkeler vs vs 10bin desek sanayi işleri fln :hahaha: eksantirk yay şapak beyin vs girersen 700 hp gibi bi güç alırsın ama tek turbo 2jzgte ztn yerden yere vurur e21 :)) bi beyinin 4000dolar artı kargo olduğunu düşnürsek stock motor takıp tek turbo yapıp sürmek dağa mantıklı
how to swap 1-2jzgte mounting kit for BMW E30 detaylar yazıyo swap parçları satan firmayla görüştüm maile 323 e21 oluyomus 2jzgte
buda turbo kiti içinde olanlar artı kargosu var tabi http://www.ebay.com/itm/2JZGTE-2JZ-G...item2eb87c0d63
ıddaa edıyorum sımdı hemen burda :-) ben daha o sekılde bı arac gormedım malesef
rcx dedigin rakamlara proje yapılmaz.
sonradan takılan turboda sorunsuz olmaz cunku 0.5le basyıp 2.0 kadar gider sonunda biyer sıkıntı cıkarır insanoglunun doyumu yokkk :)))
ben memnunum her ay akis korugu conta wideband sensoru degistirmekten :D:D:D
turbo = sorun
takıl atmosferık keyfıne bak :D
sadece gt4582 2700dolarssss :)
5bine blok
1200dolara enjektor manifold ic gosterge turbo
cok iyimser rakamlarr
olmaz zaten para olması lazım cebinde orda yazığıma en az bi okadarda ekstra çıkar emin ol sadece motor koyup yürtmekten bahsetim ben fiyat konusunda bi fikir edindirir bence
yürür aslında ama bilmem dağa mantıklı bişler yapıla bilir o paralara