User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Hangi araçta sorunsuz turbo uygularız ?

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vag grup 1.8t alıp gerekenleri yaparsanız şanssızlığınız dışında sorun yaşamazsınız kolay kolay..
    Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorunsuz yuruyen motor modıfıyelı bı arac malesef daha gormedım sanırım bu ısın hos taraflarından bırıde sanayı muhabbetlerı ve tukuruk kofte
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende honda derim bir çok örneği var sitede rakamlarda uygun sayılır, en azından danışabileceğin işi bilen adamlar var, sıkıştığında bilgilendirebilirler
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

ssdriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonradan turbolanacak en uygun araçlar sanırım proje sayısına bakarak hondalar olacaktır. yakıt ve parça fiyatı bana fark etmez diyorsanız 99-05 aralığında bir subaru forester alıp dış görünüşünden beklenmeyecek bir performansa da kavuşturabilirsiniz. uzun yolda da 17.000TL civarı alınacak araçlar arasından daha rahatını bulamazsınız herhalde

AL 417 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende honda dıorum kendi aracımı turboladım herşeyi düzgün bi şekilde yaptıktan sonra seni kesinlikle yolda bırakmaz.malzeme mekanik işçilik ve ayar konusunda doğru kişilerle çalış tek gereken bu
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    SINGLE TURBO&SINGLE CAM VTEC

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda yapmak daha mantıklı parça bol limitler belli bilgi tecrübe konusunda çok fazla data var.

Ya da turbolu bir araç alıp upgrade yapabilirsiniz tercih meselesi. İstediğiniz güç ve performans aralığı ve maliyet belirler diye düşünüyorum.

TOSHi
    Misafir
    sorunsuz turbolamak istiyorsanız karbratörlü bir mercedes motorunda deneyin derim!

rcx
    Misafir
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemende 2jzgte sığdırdı e21 e nasıl sığdırıyosun sen öyle 60 milyara e21'e binilir mi la

Adı çıkmış ya o paraya 10 numara m50b25 toplanır turbolanır, üstüne diff aks şaft alınır.
    2jzgte5bin tl e21 4 bin tl tek turbo kiti 1200 dolar 650 hp üstü için injektör intercooler borular manifold göstergeler aklıma gelmyiyen büsürü parça var tek turbo kitnin içinde swap için gerekli parçalar 400 dolar şanzuman için flanş vs vs kasa ekstradan desetkeler vs vs 10bin desek sanayi işleri fln eksantirk yay şapak beyin vs girersen 700 hp gibi bi güç alırsın ama tek turbo 2jzgte ztn yerden yere vurur e21 ) bi beyinin 4000dolar artı kargo olduğunu düşnürsek stock motor takıp tek turbo yapıp sürmek dağa mantıklı

how to swap 1-2jzgte mounting kit for BMW E30 detaylar yazıyo swap parçları satan firmayla görüştüm maile 323 e21 oluyomus 2jzgte

buda turbo kiti içinde olanlar artı kargosu var tabi http://www.ebay.com/itm/2JZGTE-2JZ-G...item2eb87c0d63

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıddaa edıyorum sımdı hemen burda :-) ben daha o sekılde bı arac gormedım malesef

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rcx dedigin rakamlara proje yapılmaz.

sonradan takılan turboda sorunsuz olmaz cunku 0.5le basyıp 2.0 kadar gider sonunda biyer sıkıntı cıkarır insanoglunun doyumu yokkk ))

ben memnunum her ay akis korugu conta wideband sensoru degistirmekten

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo = sorun
    takıl atmosferık keyfıne bak

rcx
    Misafir
    Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rcx dedigin rakamlara proje yapılmaz.

sonradan takılan turboda sorunsuz olmaz cunku 0.5le basyıp 2.0 kadar gider sonunda biyer sıkıntı cıkarır insanoglunun doyumu yokkk ))

ben memnunum her ay akis korugu conta wideband sensoru degistirmekten
    olur demedim dağa coliover var koltuklar var firenler var osu var busu var ama orjinal motorla sorun çıkmaz sonuçta fabrika yapmış .....batuhan sayın saygılar

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece gt4582 2700dolarssss
    5bine blok
    1200dolara enjektor manifold ic gosterge turbo
    cok iyimser rakamlarr

rcx
    Misafir
    olmaz zaten para olması lazım cebinde orda yazığıma en az bi okadarda ekstra çıkar emin ol sadece motor koyup yürtmekten bahsetim ben fiyat konusunda bi fikir edindirir bence

maskaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rcx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olmaz zaten para olması lazım cebinde orda yazığıma en az bi okadarda ekstra çıkar emin ol sadece motor koyup yürtmekten bahsetim ben fiyat konusunda bi fikir edindirir bence
    e21 e o motoru koymak için o paralar harcanır ama araba yürümez oldugu yerde rolantide anca çalışır
    Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:

rcx
    Misafir
    yürür aslında ama bilmem dağa mantıklı bişler yapıla bilir o paralara

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)