bu konuda seninle aynı fikirdeyim ben,eğer 20g takmak için cooler fln öne alıcaksam o zaman o zahmete katlaıp 20g takmam daha buyuk turbo takarım
Printable View
Murat Abi sana katılıyorum eğer tamponu kesip büyük bi cooler koyulduktan sonra haklısın tabiki
evet yokmu başa bişeyler karalıyacak engin fikirlerini paylaışıcak ;)
bir kere 20g takıp fmic yapıcaksan bence gtx3076 82ar tıal housıng yaparsın jılet gıbı olur he dersenkı bolt on az daha tatmın edıcı bırsey
fmic takarsanda kesme biçme ıllakı olur ıntercoolerını bozma
18gxt
enjektor
methanol
gerekli göstergeler vsvsvs diye yapsan senı fazlasıyla tatmın eder
18g tam karar turbo. Zaten kapak yada egzantrik ile ilgili fazlalık birşey olmadığından yeterli basıncı basacaktır. 20g için o havayı üst devirlerde yetirecek birçok işlemde lazım. Bu arada motor içinede girilmediğinden 18g gene karar bence. İntercollerıda bir watersprey devam.
evet açıkcası 20g için cooleri fln öne almakla uğraşırsam o saatten sonra 20g takmam daha büyük birşey takarım ;)
Kankacım takarsında. STI ın motor içinde birtek krangı bu konuya dayanır. Piston-kol yatakları vs değişmeli daha ileri bir setup için.
18g ile her daim dolu dolu bir aracın olur. Alt üst hep keyifli.
Bu arada hayırlıs olsun. Doldurmadan bi gazlıyalım :9
Benim yazacağım çoğu şey yazılmış ben yazana kadar. Ben şuanda 18g'li bir setup ile günlük kullanmayı tercih ederdim 35R takacağıma ;) :)
huso hyrlı olsun:) setup secerken ne ıstedıgını dusunmelısın yani,1 2 3 4 cok hızlı olsun ustlerde ısım yok dıyorsan 18gden sasma. benım subarum olsa 20g takmam. neden dersen yapılan testlerde 2.0lt motorlarda 18gnın cok daha basarılı olması. 20g ustlerde cok hızlı olabılecegın bır setup deıl hal boyle ıken 18g ıle altlarda daha hızlı olursun:) 18g 20gden 2.0 stı ıcın cok ustun:) fmıc konusuna gelırsek ızmır gıbı hava kosulllarının oldugu bır sehırde fmıcsız turbo araba olmaz bastan soylıyım:) benım 2.0 subarum olsa twın scroll 30r 44mm wg precision fmıc takardım.ok gıbı olurdu.daha yavas setuplar ıle cuma gecesı eglencesınden mahrum kalabılırsın:)
İmpreza roll arabası değildir, drag ve pist arabasıdır. Yoksa turbolu herhangi bir civic yinede üzerinden geçebilir rollde, ancak dragta asla ;)
Akın ın ve simdiki Funda nın aracında 18g vardı yanılmıyorsam .. E92 m3 ten hızlıydı son bolt-on TMIC specleriyle ...
Sökmedi diye biliyorum
ben de ileride sadece 750 cc inj. ve 18g düşünebilirim, şu an 320 hp civarlarında
bu 18g ne kadar üflüyor, 400 hp ye kadar destekliyor mu?
stock motor ve debriyaj olur mu yoksa şu exedy stage 1 filan alalım mı