User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: backpressure efsanesi dedınız kafamı karıstırdınız :)

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LeKLeK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sekılde hıc sorun olmuyo cok ısıme gelıyo bu egzos ama borular sanırım curuk sureklı patlatıyo komple bı 60lık boru sıstemı yaptırmayı dusunuom
    orjinal egzos boru çapı yanlış hatırlamıyorsam 51 olması gerekli, eğer dediğiniz gibi orta susturucu olmadan devam etmek istiyorsanız orjinal çapında kalmanızı tavsiye ederim, nedeni ise orta susturucunun yapısında kaynaklanan geri basıncını kaybetmiş olmanızdan dolayı zaten şuandaki sistemin yapısından dolayı çapı çapını 60lık gibi düşünebilirsiniz. zaten egzosun patlatma sebebide bundan kanaklanmakta, egzos gazları çıkana kadar çok az bir engelle karşılaştığından dolayı patlama seslerini abzorbe edememekte. boru çapını büyüttünüz zaman alt devirlerde kayıp yaşıyacaksınız, şehir için veya günlük kullanılan bir araçta çok hoş bir durum değildir.

bulenthaliloglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eksozunda kat olmadan backpressure kaybindan dolayi aracin verimli calismamaktadir.Alt devirler olmustur.Boru capi ile cozemezsin ya kat alacaksin yada tup eksoz onun yerine koyacaksin 306 gti eksantirigi almana gerek yok ekzantirik kafalarinda ayar yerleri bulunmakta buradan ayar yapilabiliyor ) Arac eski oldugundan diag cihazina serviste baglat ve arizali sensorleri yenileri ile degistir.Emme manifoldunu sokup iyice temizlet polish yaptirabilirsin.Hava filitresi olarak K&N tercih etmeni oneririm.Tum bunlar yapilinca 155 160 hp olarak yuruyeceksin.Yazilim atmosferik araclarda turbolar gibi hissedebilecegin artislar olusturmaz.Son hizin 5 10 km artar.Alt devirleri azicik daha iyi toplar o kadar.Bu araci gercekten ayaga kaldirip eglenmek istersen uygun kisa oranli sanziman tedarik etmeni oneririm.O zaman bu araci coook seveceginden eminim ) İnsallah istegin gonlune gore olur )
    nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzerınde zaten k&n acık hava fıltresı var sadece hortumu degıstırecem orjınal hortum var oda dırseklı duz kısa bı boru koyacam o kadar kat taktırmak yerıne tup susturu olayı daha mantıklı gelıyo bı lınk fln koyabılırmısınız alabılecegım bı yerden aracında lexia-3 adında kablosu var almanyadan akrabaya dedım gonderecek o burda 1000 lıra dedıler her zaman elımın altında dursun nası olsa arabanın ustası benım emme manıfoldunu sokup ıyıce temızledım zaten cok asırıda kırlenmemıstı polishe gondermeyı dusunuyorum. yazılıma 400 euro dedıler ıstanbulda dr ecu da oda sıkıntılı beynı gonderecem yapıp gonderecekler aceba ne kadar olacak aracın orda olması daha ıyıydı tekrar gonder al gonder al ugrasmaktan korkuyorum acıkcası kısa sanzumana gelınce su anda uzerındekı sanzuman bıle yetmıyo araba 6 . vıtesı ıstıyo kısa sanzuman takarsam daha sıkıntı olmaz mı ben 6 ılerı bı sanzuman bulsam dıye dusunuyodum ama

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)