Asiri pahali degil.Herhangi bir egzoscudan pahali modifiye garajlarinin yaptigi fiyatlarin coguyla ayni.Kendisiyle gidip yerinde konusmak en mantiklisi telefonlarina kolay kolay bakmaz is esnasinda.
Printable View
Asiri pahali degil.Herhangi bir egzoscudan pahali modifiye garajlarinin yaptigi fiyatlarin coguyla ayni.Kendisiyle gidip yerinde konusmak en mantiklisi telefonlarina kolay kolay bakmaz is esnasinda.
İskender ustanın fiyatları yaptığı işe nazaran uygun ve halden durumdan anlayan birisi.Eski Subaru'mun egzozunu komple İskender abi yapmıştı çok memnundum Allah nasip ederse yeni Subaru içinde rahatsız edeceğim birde scirocco'muzu yaptı misafirperverliği,insanlığı ve ustalığı ile harika birisi.
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın fakat yazacak daha uygun bi konu bulamadım... iskender ustayı aradım ulaşamadım bari buraya sorayım belki bilen vardır... polo gti için iskender ustanın yaptığı turboback egsozda açma kapama olayı varmidir yada olabilir mi mantıklı mi? Çok yakın zamanda araç alacağım, ve araçta iskender usta turboback egsoz olduğu ve açma kaplamalı olduğu söyleniyor iskender ustanın yaptığı işlerden şüphem yok fakat dediğim gibi turboback egsozda açma kapama olayını ilk defa duyuyorum birisi beni aydınlatırsa çok sevinicem. .. şimdiden teşekkürler...
iskender usta ayrıca varex bayisidir, belki varex takılıdır o aracta acma kapamadan kastı o olabilir.
Orjinal catback sistemde acma kapama olmaz zaten ses polis için sorun olusturacak düzey dede olmaz