User Tag List

Sayfa 4/13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
247 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Iskender usta egzoz hakkında bildikleriniz

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gidin gorun konusun tanisin esnafligini insanligini en onemliside isciligini gorun sonra yorum yapin.. Burda cogu kisi yaptigi isi gormeden pahali odur budur yorum yapiyor. Kimse bos konusmasin.

işçiliğine insanlığına birşey diyen yok zaten.. ne kadar güzel kaynak çekilse de bir işte malzeme fiyatı neyse üstüne bir okadarda işçilik konur en fazla.. ben inanmıyorum 2000 liralık egzos için 1000 lira malzeme fiyatı tutsun .. İşçiliği diğer ustalardan iyi olduğu için fiyat arttırılmış ama abartılmış " bence ".. parası olan yaptırsın, kimsenin çok pahalı sakın yaptırmayın dediği yok .. Kimse boş konuşmuyor .....
    Anıl Atabey

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunca yazidan 1 cumle hadi hayirlisi
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mış muş lu fiyatlarin yerine yaptiran arkadaslar fiyat yazsalar daha iyi olacak galiba.

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen yav kımse kımseyı savunmasın. iskender ustaya kımse *** atmıyor , referansları belli . isteyen yaptıtır isteyen yaptırmaz . yaptıran arkadaşlar yaptırdıkları paraçların karşılarına fiyat yazabılırmı merak ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bu fiyatlar bu maliyetler çok derken hesabı sadece boru ve tig kaynağı olarak düşünmeyin bir iş yerinin vergileri stopajı kirası elektrik su yemek gibi personel gibi bir çok gideri var ayrıca malzemenin parası birçok nedenden değişir paslanmazın kalitesi kesilen headersların flanşları sağlam olsun dönme yapmasındiye 10mm paslanmazdan kesiliyor arada kullanılan flanşlar var 60 lık bir dirsek tanesi 14 tl bi headers yapılıyor son teslim yapılmadan tornaya verilip yüzeyi taşlanıyor o bile 50 tl dışardan fiyat biçmek kolay
    pardon ama 2000tl lik bir iş 2 gün sürer ondada 600 tl kazanmassa bi dükkan dönmez bu iş....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gariban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler bu fiyatlar bu maliyetler çok derken hesabı sadece boru ve tig kaynağı olarak düşünmeyin bir iş yerinin vergileri stopajı kirası elektrik su yemek gibi personel gibi bir çok gideri var ayrıca malzemenin parası birçok nedenden değişir paslanmazın kalitesi kesilen headersların flanşları sağlam olsun dönme yapmasındiye 10mm paslanmazdan kesiliyor arada kullanılan flanşlar var 60 lık bir dirsek tanesi 14 tl bi headers yapılıyor son teslim yapılmadan tornaya verilip yüzeyi taşlanıyor o bile 50 tl dışardan fiyat biçmek kolay
    pardon ama 2000tl lik bir iş 2 gün sürer ondada 600 tl kazanmassa bi dükkan dönmez bu iş....

%30 kar var yani.. .. 2000 liralık işin 1400 lirası giderse istenen 2000 lira çok makul .. bu işi ypan diger arkadaşlarda bu oranı doğruluyorlarsa ben cidden boş konuşmuşum özür dilerim ..
    Anıl Atabey

d16y4
    Misafir
    Alıntı siR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    %30 kar var yani.. .. 2000 liralık işin 1400 lirası giderse istenen 2000 lira çok makul .. bu işi ypan diger arkadaşlarda bu oranı doğruluyorlarsa ben cidden boş konuşmuşum özür dilerim ..
    kullandıkları malzemeyi görseniz ben arabaya boşa binmişim dersiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde bu 2000 lira headers dahil fiyatmı ? .. ben sadece çekilecek düz boruya verilen fiyatı 2000 lira biliyorum ..
    Anıl Atabey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı siR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gel senle fiyat çıkaralım ozaman bi arabaya sen seç headers artı egzost 2000tl
    beraber hesap edelim olurmu herşey açık ve net 70 liboru 2 susturucu spiral ve headers maliyet çıkaralım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba aldığımda gelecem zaten
    Anıl Atabey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2010 un başında egsoz yaptıırdım sürekli gittiğim egsozcu var headers ve susturucular hariç baştan sona 60 lık borudan çift egsoz sağdan ve soldan araçta bayağı uzun 280 tl ye yaptırdım bu zamana kadarda sorun çıkmadı tabiki kaliteli malzemeler var çok daha iyi işçilikler var fiyat haliyle değişir ama bencede 2 bin tl bi egsoz için fazla usta nasıl bir işçilik uygulayacakda aracın hp si artacak sonuta boruyu aracın taban yapısına göre kıvıracak burda hp artıran headers olur ancak onuda zaten hazırlarını satıyorlar çokda pahalı değiller

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benden istenen fiyat ikinci el bir eksoz için İskender'den sadece ve sadece 60 lik krom boru sonda İskender yapımı susturucu 1200 tl diye söyledi İskender mal kullanılmıştı dükkanında duvarda duruyordu biri takmış sesini begenmeyip çıkartmış Jcw replikasi dedi sesimi çıkartmadım mal onun ama pahalı geldi daha sonra btg yi aradım marka bir sistem sordum cat back olarak düz boru iki adet son susturucu 1100 lira 500 Euro civarına geliyo 1100 tl yaparım dedi 15 günde teslim
    C R M performance

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Borla markasini bilirsiniz degilmi ?
    Fiyatlarinida bilirsiniz ki kol gibidir ....

Bundan seneler once bir vette ye savasta borla ile dyno yapip sonrasinda iskonun dukkana biraktilar isko yapti yeniden .
    Tekrar dyno yapildi sonuc

İskender 1 -borla 0

Binlerce yuksek performans eksoz vb sistemleri uretmistir . Argesi saglam zeki bir sanatkardir .
    Dunya rekoru kosan porschelerden tutun akliniza gelebilecek gipta ile bakilan bircok otomobilin uzerinde emegi vardir . Adamlar 15 bin tl lik sistemi cope atip iskendere is yaptiriyorlar ise boşuna degil bu solenenler degilmi ?

Ayrica 2000 tl afaki fiyati uzerinden konusuluyor hoslanmadim bundan bir arkadasimizin arkadasi gitmis 2000 demis mis mis ...

Gidip sorarsiniz nekadar diye olur biter adam yemez isko cay ismarlar sohbet eder ....
    Duz boru cekmek icin kimse 2000 tl istemez ...
    Adama gidersin kim olursa olsun usta turbo olmayan arabaya turbo manifoltu icad et hem guc cikartsin hem egt cosmasin derseniz kirilmasin akmasin kokmasin derseniz mubala etmiyorum dunyadaki en iyi manifoltuda yapar size ve hakki ne ise ister yurtdisindan getirttiginiz1000 - 2000 dolar verdiginiz manifolttanda 50 kat iyi yapar ....
    Duz boruya degil 50 cm lik turbo manifoltuna ister o parayi ... Bide burdan hesap edin borunun metresi kac para diye ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

otimli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kesınlıkle daha arabama marka bı egzos fılan takmam sadece ıskender abı ne yaparsa onu takarım

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende İskender ustaya aracimi teslim edenlerdenim. Cokda memnun kaldim. Adam isi biliyor ve yapiyor. Ne hakediyorsa onuda istiyor. Burada kimsenin size zorla gidin orada eksozunuzu yaptirin diye bir dayatmasi olamaz. Herkesin kendi tercihidir ve istenen fiyatlar elestirilemez diye dusunuyorum. Cunku bende dis hekimiyim ve en basitinden bir dolgu bedelini, kullanilan malzememin 2-3 kati diye hesap yapsaydik, bir dolguyu en fazla 15-20 tl gibi yapmamiz lazimdi. Burada istenen bedel, tecrube ve birikimin karsiligidir. Bunuda bulmak kolay degildir. İskender usta'nin ismi bosuna herkes tarafindan bilinmiyor. Senelerdir yaptigi onca araba ve memnun ettigi binlerce musterisi oldugu icin bugun oldugu konumda. Birakinda adam birazda para kazansin.
    Ali Can Calis

Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen yav kımse kımseyı savunmasın. iskender ustaya kımse *** atmıyor , referansları belli . isteyen yaptıtır isteyen yaptırmaz . yaptıran arkadaşlar yaptırdıkları paraçların karşılarına fiyat yazabılırmı merak ettim
    Ben aracımdaki İskender headers ve egzozu satılık ilanı olan bir FN2'den aldım. Aracın sahibi parçaları 3 ay kullandığını, ses nedeniyle polis aracını bağladığı için de satmak üzere söktüğünü belirtmişti. Neyse, hikaye kısmını geçiyorum.

Şansıma, araç sahibi tarafından biraz acilen satılık olması nedeniyle bu parçalara toplamda 1.300 TL verdim ki bu rakam yukarda konuşulan fiyatlara göre çok anormal uygun bir fiyat. Bu sebepten, işçilik fiyatlarını da az çok bildiğim için, içime kurt düştü ve İskender ustayı arayarak sormaya karar verdim.

Komple sistemi 2.500 TL'ye yaptığını belirtti. Parçalar:

4-2-1 Headers (Kat iptalli)
    Çift susturucu 70 mm komple sistem
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    Olm dayanamıyorum ya k20 olmadan hayatın tadı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marka olsa millet atlar, usta işi olunca nedense pahalı oluyor..
    ...

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende invidia egzoz var kaynaklarını en son sebo düzeltti heryerden kaçırıyodu marka egzozlarda kaliteli oluyo diye bişey yok

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Marka olsa millet atlar, usta işi olunca nedense pahalı oluyor..
    Aynen, marka etiket olunca kimse ses etmez

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)