bnde stoc inceden 0.5 üflet diyenlerdenim![]()
Tarkan,
-B16B Nippon 81.25mm piston(orjinal gömlekler 0.25mm honlanır başka da blok masrafın olmaz işçilik dışında) 550-650TL arası pistonlardı galiba
-B16B Emme Egzantriği(egzoza gerek yok) - Ben satıyorum sıfır mesela 550TL ya da Stage 1 kit alırsın bir tane ikinci el Crower, Skunk2 Tuner Stage 1,...vs Stage 1 olduğundan ve fazla devir dönmeyeceğinden yay-şapkaya gerek yok.
-2" Header(DC olur, Megan Racing olur, Hytech replika olur, bütçene göre artık) - 500-750tl arası değişiyor sıfır-2. el
-Aem Dryflow filtre alır ona kendin boru yaparsın - unuttum valla X<100TL diyelim
-51mm düz araboru çekersin - krom gerekli değil, 100-150TL'ye güzel bir boru çekilir.
-Neptune RTP + Tune(Benzin pompası ve Enjektörler yetecektir AMA yetmez ise B&M marka(uygun fiyata) benzin regülatörü alırsın o problem de kolayca çözülür.) ECU, piyasada 1100-1350TL arasına bulunabiliyor.
-İşçilik olarak(mekanik, kapak açma-kapatma, rektefiye, kapakçı, oem conta(ince contaya gerek yok)...vs) 800-1000TL arası tutar.
185-195hp arası çıkar aracının sağlığına göre ama 2000-2500tl'ler HER NE UYGULAMA YAPARSAN YAP(NOS hariç) yalan. Ve F/P patates oluyor.
Debriyajın bitince Exedy Stage 1 ya da XTD Stage 3 alırsın. Hatta XTD Stage 3'ün Volan'lı kiti var, volanı 50% daha hafif, benimki duruyor bagajımda.
SS Magnum 51mm VTI için birebir bulucan 2. el ya da replika yaptırıcan ki bende bir tane orjinal mi orjinal, temiz mi temiz var bir tane.Başka da birşeye ihtiyaç yok.
Bu setuptan azı ya da fazlası olursa F/P oranı sapıtıyor Tarkan. Takıldığın yer olursa sor.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
gırtlak yükledim strokersiz
13bine yakın para gitti 240hp civarı güç aldık
zevkli mi zevkli
ama bi daha yapacak olsam stok motora turbo derim 0.5bassan tatmin eder hemde az maliyet![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)