User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Egzantirkte Lift mi Derece mi önemli

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    modifiye firmalarının bir kaç tanesi burada üretim yaptırıyordu bence üretim açısından sorunumuz yok zaten belli parçalarda ama işte tasarım araştırma geliştirme önemli egzantrik üretmek ciddi birşey en azından ben çok fazla önemsiyorum belki gözümde büyütüyorum ama iyi çalışma ar/ge simulasyon vs birşeyler lazım keşke olsada yapsak
    Walla biz yapıyoruz hemde 1001 çeşitini ama dediğim gibi , örnek numune , teknik resim vs. geliyo biz onun aynısını yada istenilen şeklini üretiyoruz.Ama yine dediğim gibi , bi egzantrik milini üretmek için 1milyonluk işleme merkezinden , 1000 tl. lik matkab a kadar her türlü tezgah firmada mewcut.
    Ben firmanın tasarım-üretim müdürüyüm , üretim esnasında fabrikadaki en sorunsuz , en arkanı dönüp başka işlerine bakabileceğin zaman , egzantrik milinin üretim aşamasındaki olduğu zamandır.Ben bu işin içinde olduğum için bana bukadar basit geliyor.Eğer birgün üretim aşamasındaki egzantrik milinin geçtiği işlemleri görseniz , ozaman beni daha iyi anlarsınız.
    Hatta ohaaa bukadar kolaymı bunu bu hale getirmek falan olursunuz.
    Görsel olarak istawroz dişlisi yada çatalı, veya bir vites dişlisi hareket çatalı egzantrik milinden okadar kolay-basit görünür ki , ancak işin üretim aşamasında çok daha karmaşık hassas we uğraması gereken durak olduğudur..
    PSN:dohcvtec99

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    örnek temin edildiği takdirde bir takım egzantrik milinin maliyeti ne kadar olur, yada minimun sipariş adedi ne kadar olmalı
    Alıntı M3yener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    örnek temin edildiği takdirde bir takım egzantrik milinin maliyeti ne kadar olur, yada minimun sipariş adedi ne kadar olmalı
    exhaust+intake malieti bana 100-150 tl. olur.Ancak fabrikada bu iş için ilerleyen stabil bi sistem olduğu için 2-3haftayı bulur.

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oznm 106 kullanılan pt52 gibi egzatirikleri çok uyguna üretip satabilirsiniz

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Asimos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Walla biz yapıyoruz hemde 1001 çeşitini ama dediğim gibi , örnek numune , teknik resim vs. geliyo biz onun aynısını yada istenilen şeklini üretiyoruz.Ama yine dediğim gibi , bi egzantrik milini üretmek için 1milyonluk işleme merkezinden , 1000 tl. lik matkab a kadar her türlü tezgah firmada mewcut.
    Ben firmanın tasarım-üretim müdürüyüm , üretim esnasında fabrikadaki en sorunsuz , en arkanı dönüp başka işlerine bakabileceğin zaman , egzantrik milinin üretim aşamasındaki olduğu zamandır.Ben bu işin içinde olduğum için bana bukadar basit geliyor.Eğer birgün üretim aşamasındaki egzantrik milinin geçtiği işlemleri görseniz , ozaman beni daha iyi anlarsınız.
    Hatta ohaaa bukadar kolaymı bunu bu hale getirmek falan olursunuz.
    Görsel olarak istawroz dişlisi yada çatalı, veya bir vites dişlisi hareket çatalı egzantrik milinden okadar kolay-basit görünür ki , ancak işin üretim aşamasında çok daha karmaşık hassas we uğraması gereken durak olduğudur..

işte tasarımını yapabilsem sahanda kendim yapabilecek kıvama gelirim
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    exhaust+intake malieti bana 100-150 tl. olur.Ancak fabrikada bu iş için ilerleyen stabil bi sistem olduğu için 2-3haftayı bulur.
    parçası sıkıntısı olan araçlar için büyük nimet olur, bir tane örnekle üretim yapılabildikten sonra türkiye yurt dışındaki örneklerini yakalamaya başlar bence. süre olarak zaten pek sıkıntı olmaz yurt dışından getirtmeye kalktığımızda yine 2-3 hafta kargosu gümrüğü vs. zaman geçiyor.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

son mamul olarakmı üretiyorsunuz yoksa yarı mamul olarakmı firmalar sizden alıyor ? sertleştirme yüzey işlemleri vs siz yapıyormusunuz
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oznm 106 kullanılan pt52 gibi egzatirikleri çok uyguna üretip satabilirsiniz
    İşte durum öyle değil , burası bu işin fabrikası.Bu fabrika zaten günde 50-100 (sayıyı tam bilmiyorum)üretip iharacat olmak üzere paketliyor.Yani sistem para kazanmayla doğru orantılı zaten işliyor Gerisi zaten prosedür.

Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parçası sıkıntısı olan araçlar için büyük nimet olur, bir tane örnekle üretim yapılabildikten sonra türkiye yurt dışındaki örneklerini yakalamaya başlar bence. süre olarak zaten pek sıkıntı olmaz yurt dışından getirtmeye kalktığımızda yine 2-3 hafta kargosu gümrüğü vs. zaman geçiyor.
    Potansiyel war , bu söyledikleriniz Türkiyede kesinlikle olabilir.

Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son mamul olarakmı üretiyorsunuz yoksa yarı mamul olarakmı firmalar sizden alıyor ? sertleştirme yüzey işlemleri vs siz yapıyormusunuz
    Bizde komple bitiyor , bütün markaların farklı design ı war tabii
    Isıl işlem (sertleştirme vs.) burda bizim fabrikada olmuyor.Ayrı bi firmaya weriyoruz yapıp getiriyolar , sonra taşlama , torna , finish vs. teslim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte durum öyle değil , burası bu işin fabrikası.Bu fabrika zaten günde 50-100 (sayıyı tam bilmiyorum)üretip iharacat olmak üzere paketliyor.Yani sistem para kazanmayla doğru orantılı zaten işliyor Gerisi zaten prosedür.
    verilen sipariş adedi min kaç tane olmalı, fiyat vs. ile ilgili bana pm yoluyla ulaşırsanız sevinirim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)