günay içinse o yağar hemde sağnak yağışlı muroyu diyorsan tek ricamla hasan emanetini en kalitesinden şak diye aldı.adamın dibi la bunlar ne sarıp duruyon patiye![]()
artık corc-i zamanıcdti
yeni konu açmayım, hazır güncel konu varken burdan sorayım dedim tamamen stok durumda focus 1 190dan sonra resmen tıkanıyor nedendir bilgisi-fikri olan varmıne yapmak gerekli yoksa anca gidecegi bumudur?
filitre ve harika seçilmiş bı egzoz sistemiyle baya ilerlere götüre bilrsin top speed i
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
araç 107binde aklıma ilk gelen şey acaba katalizatör falan tıkanma durumundamı olmuştu.. üzerinde hala fabrikanın taktıgı egzost sistemi duruyor..
hazır filtre yada egzost kiti vssi varmı bildiğiniz ? rasgele bişey yapıp bide sıcak hava çektirmeyelım
bugünki yaptıgımız filitre kutusuyalıtım malzemesı bulamdık aksarayda gunay kardesımde onu halledıcek guzel olcak baya bı fark ettı bu seklı ... hayılrı olsun haydar abimm
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
hasan serdar kardeşim bana bugün nerdeyse gününün yarısından çoğunu ayırdığın için ve kendi işinmiş gibi özenle ilgilendiğin için çok ama çok teşekür ederim günay kardomda yalıtım malzemesini ayarladımı inşallah hem daha verimli hemde daha estetik birşeyler çıkacak sayenizde yakında![]()
artık corc-i zamanıcdti
Adamin dibisiniz maşallah aksaray falan ama döktürmüşsünüz işçiliği ileri geri muratiminda yeri varmi bu projede onu diyin bana bakem![]()
kesinlikle kardeşim yalıtımda yaptıkmı sıcaklı az çok engellicek dahada hoş bişi olaca kesin duruyor
ileri geri adana da nasıl gelsin o anca çekiştirmesini sever beniama işten önce hadi bakalım dedi bakalım görünce ne dicek
adamın dibisin hasanım tüm genaralim allah bin kere razı olsun bugün dükkanı bırakıp tık demeden kendi işin gibi benimle ilgilendiğin ve böle birşeyi ortaya çıkardığın için![]()
artık corc-i zamanıcdti
Ses i nasil oldu video cek abi bi,focusumu ozledim cunku![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)