bence bir ıtr egz bir ince conta f.e.h birde vafc ince bir ayar ondan sonrası haram para. turbo yapmıyacaksan şimdiki aklım olsa ben bukadar yüklemezdim.
Printable View
bence bir ıtr egz bir ince conta f.e.h birde vafc ince bir ayar ondan sonrası haram para. turbo yapmıyacaksan şimdiki aklım olsa ben bukadar yüklemezdim.
Benim aracimda
Filtre aem v2
Dc headers yeni takildi
60 lik mugen egzoz yeni takildi
Ek9 oem piston
Ana ve kol yataklari degistirdim icim rahatlamasi icin iyikide degistirmisim
Arp saplama aldim crower yay sapka almistim bi ara simdi bi egzantirik bekliyorum
Egzantirikte gelince yay sapka arp ile acip kapaticam ust kapagi
F-h-e piston egzantirik ve sonrasi beyin ve yazilim bukadar gayet keyifli ilacaktir benim icin
bence f/e/h ince conta s300 on numara olacaktır. gerisi haram beygir.
Abi ben sezai sana özetle vtecin ilacını söyliyim direk supercharger yap methanolle besle gerisi yalan 221 hp dynom mevcut elimde. s2000 le olan güzel videolarımda var. hem torkun olur hem kapak açmamış olursun. ayrıca deli zevkli bir makine haline geliyor. yunus abi tanığımdır danışabilirsin. Uçuk rakamlarda çıkmıyor.
Beyinle daha iyi nedemek beyin olmassa o setap hiçbir ise yaramaz vafc le az yakıt kısarak araba yürümez ondan baskada bir ise yaramiyo zaten ha beyin almaylada araba yürümez gerçek anlayan birine arabanı yormadan güzel bir ayar yaptırman gerekir sonra benim gibi sıkıntı cekersin paranla lezir olursun.
bu arada sezai'nin vtec'te headers yoktu, filtre araboru-egzoz mevcuttu, o halde bile çok zevkliydi.
Konuştukta o kadarda sen çok kararsızsın be kardeşim,sen Cem Abi'ye git :)
bolt on motor ıcı stock ama dıştan emme kelebek ekzantık (ctr) vs vs gıbı parcalar olan bır arabda neptune rtp ıle vafc arasında pek bır fark olmuyor
acıkcası beyın olunca ucmuyor araba
beyınden actıgın avansı dısbırıtorden acıp toleranse edebılıyorsun
her 2 sınıde denedım vafc bolt on makınada yeterlı oluyor
ama araçta sıkıstırma varsa kesınlıkle beyın gereklı :)
iyi bir sıkıştırması olan piston ona uygon egzantirik ve bunlara uygun setabına takacağın beyin uçurur benim söz ettiğim eh vtec beyinsiz takacağı egzantiriklerle arabası yürümez .ayrıca disbiritörden açtığın avansla üstlerde avans vurunca napıcaksın her vites ve her devrinde farklı avans isteye bilir. arabanın kendi stok avansı ustlerde iyi hava çekerse haritada +28 avanstır benim araba +39 avansla yürüyo ben şimdi disbiritörü + 10 avansamı alıyım sonra rolantide 28 avs ortalarda 50 60 avans olur bumu doğrusu tekrar söylüyorum o setaba beyin şart ve bu işi iyi yapan insanlara yaptırmanda şart
11.5 84mm piston alın 84mm normal gömlek çaktırın 84 conta alın başka da bişey takmadan ölüsü 190 hp gezersiniz örnek rol vtec old setup egzantirik ecu kol falan gerenk yok
B16 blokta 84mm piston ile 190hp çok iyimser bir rakam , bir piston ve gömlek farkı 30hp'mi koyacak yani biraz zor bence
Banada çok yüksek geldi acıkcası.Yani eğer öyle olsaydı bunun bir dezavantajı olmalıki çoğu vti sahibi egz. emme vs. girmiş diye düşündüm açıkcası.Tabi bilgili değilim öğrenmek için burdayım
evet piston gömlek 30 hp+ koyuyor (doğru parçalar olduğu sürece)
bi de vtec konusunda ne takacağımı az çok bilirim aynı gücü 81 mm den amlak için çok parça gerekir daha fazla para harcarsınız risk alırsınız
altdaki videoların hepsinde rol vtec standart ecu filtre egsoz 84mm halleridir
varolan bi aracı da boş eleştirmezsiniz herhalde senelerce böyle yürüdü bu araç ankaraya dönünce dyno çıktısı da eklerim :hahaha:
rol iki kişi 106 saxo stock
06082010061.mp4 - Car Videos on StreetFire
skn yi herkes bilir
rol vtec vs skn typr - Car Videos on StreetFire
rol vtec vs bmw 328 - Car Videos on StreetFire
krc vs bravo (arada rol vtec gecıyo :D ) - YouTube
rol vtec vs lancia turbo -3 - Car Videos on StreetFire
Peki 84mm'ye çıkarıldığında ki herhangi bir blokla alakalı sıkıntı durumunda tolare etme şansının kalmaması riskine değer mi?Bence gerek yok,11.5cr piston,ecu,f/h/e keyifli makineyi ortaya çıkarır,bu da zaten herkesin bildiği birşey,değişik maceralara gerek yok bence...:)
f/e/h varsa bundan başkada bişi yapmam dersen kapak açma piston egz vs vb gibi tork fakiri araca kısa koyardım başka bişi yapmazdım
vekilim orhan guney cıddı ugrasıyor boyle ıslerle
Her vti konusunda tork fakiri diyorsun sanki yeni uretilmis dandik bir seri gibi
Seneyi bosuna vermedim anlayan anladi:)
Bu tork fakirinin atmoferik olarak birak 25 sene oncesinin gunumuz milenyumunda bile muadili nadirdir
Cok aciklama yapmaya gerek yok bilen biliyor
ben arabaya kötü bi seri yazmadım,kim ne anladı cok merak ediyorum burayada yazarsa sevinirim,anlayan anladı falan diyip gülmüşsün komik olan ne onuda anlamadım?hangi konuya kaç kere yazmışım 100 kere yazmışım gibi yazmışsın.kullanmasak torkunun düşük olduğunu bilemezdik heralde,ben hala okuyup araştırıyorum birşeylere dayanıp konuşuyorum öle havaya sallamıyoruz.bilen biliyor enteresan bi tabir olmuş araba satanların yazdığı başlığa benzemiş genel bi tabir yani.kim ne biliyorsa yazsın öğrenelim vtecle ilgiyi her türlü konuda bişi öğrenmek isterim,öğretenede teşekkür ederim hobim çünkü araştırmak okumak
yıl 2013 oldugu için motorlara dikkat etmek lazım.içinde hangi piston var nerde yapıldı gibi.
motor içinin iyi oldugunu farz edersek
f/e/h/ 4.785...VAFC fazlasıyla adaleti sağlar.
motor içinin kötü oldugunu farz edersek...
81.5 11.5cr piston.
arp saplama
itr yağ su pompa
oem conta tavsiye ederim
f/e/h/ 4785, beyin...bulabilirseniz ITR egzantrik,stage1,emme,kelebek port polish :) deli gibi gazlarsınız hiçbişeyde olmaz
senin benim dediğim olmaz baksana 3 boy olmassa takmaz adam parçayı bildiği bişi var demekki
Hayır,sıkıntı sende mi,bende mi ben onu anlamadım?İlkinde sordum cevap vermedin biraz sivri bir mesaj yazdın,belki yanlış anlamışımdır sanal ortam dedim,daha haala devam ediyorsun,bilmiyorum,öğrenme istiyorum,nette de araştırmadım,şimdi araştıracağım zaten de tavrın hoş değil bence...
F-h-e de kisa gereksiz devir donuyorsan kisa iyidir donmuyorsan gerek yok