Bilmemezliğe vurunca da bilmiyorsan niye yazıyorsun olduk Tuncay Abi :icon_tup::)
Printable View
Ne kadar devir dönülüyorsa gerekli daha spesifik olabilir misiniz peki ? Kısa şanzıman eğer aracın sürekli patinaja kalıp tutunma kaybı yaratmıyorsa eğer neredeyse her araçta işe yarar. Heleki şehir içi sürüşlerinde devir değil km ile konuşmak lazım. Haliyle bu sürüşlerde aynı kmde daha yüksek devirde ve daha torklu bir şekilde dolaşmak avantaj değil midir ?
kısa takıpta kısasız vtec'i geçen bi vtec görmedim ben.
en baba örneği sword'un eski ab vtec ve eh vtec denemeleri
std ıkı vti alalım ele
bırıne 4.40 takalım dıgerı std 426
fark olmazmı dıyorsunuz sımdı ?
benim izlediğim 4.785 abi 4.40da değil hani:) ab vtec'i bilirsin zaten eh'i de. videolarıda nette bissürü var. hatta ab vtec'te hafif volanda vardı o zamanlar kısayla birlikte.
senin tecrüben nedir?
Ben vtec plakalarını bilmem. Birbirisi ile aynı kondisyonda ve aynı setupa sahip 2 araç bastıkları andan itibaren yanyana giderek top speed yapıyorlar diyelim. Sonra bunlardan bir tanesine ekstradan sadece kısa takılıyor. Şimdi kısalı olan araç basar basmaz arayı açıp öne geçip 5inci vites kesiciye girdiği anda diğer araçtan daha önde olmaz mı? Nasıl bir araba lan bu vtec dediğiniz şey. :D
f-h-e
f-h-e-kısa-hafif volant
yan yana kesiciye giriyor, ikiside piyasanın speclerinde en iyi yürüyen 2aracı :)
Peki diğer araç kısayı sökünce öne mi geçti geri mi düştü noldu. Yokmu adam gibi bana bu olayın mantığını izah edebilecek birisi. Şöyle iken şöyle oluyo. Kısa varken bu bu böyle oluyoda o yüzden şöyle oluyor diyecek birisi.
tamam siz biliyonuz biz anlamıyoruz bu işlerden.ben anladığım halde,takılınca bilal e soruyorum b serisinden en iyi anlayan o diye hala cok iyiyim diyemiyorum siz yazarken bizi geçtiniz.neyse uzatmaya gerek yok ben biraz daha öğreniyim bu işleri
ya bendede 4.785 var beyinden ayarla 9.300 döndünmü aradaki farkı fazlasıyla kapatıyor hem daha tork lu başlıyorsun benide geçen vtec hatırlamıyorum yok hatta geçemeyen ful sökük pistonlu port polişli yakıtlı direksiyon kayışı bile sökük 2000cc araçlar yanıma gelince yılın olayı yapıyorlar kendine kısa doğru parçalarla candır.
Kısa için doğru parçaya bile gerek yok diyorum. Kısa her türlü candır. Stok arabaya bile takılır güzelde olur.
hahaha ibrahim abi fazla acıtmışım kusura bakma jahahah:D sen hala orda mısın ben o halimden de hızlandım gittim seni bilmem kac boy geçen cvk'ya sana yaptığımı yaptım:D ilerde unutursun abi üzülme bu kadar.
şuayb abi kısa takıp geri düştüğünü söyleyen bile biliyorum :) sonra söküp kaybettiğini geri alanı :)
karısık işler bunlar..
alican bütün fiziği mekaniği bitirdin:)yıktın bizi,sen bu karışık işleri bi m.muh sor bakalım ne dicek dişli falande ama arabadan anlamıyorsa en iyisini o söyler.yıktın sahneyi eyledin viran bizi
abi ben tecrübe edenleri söylüyorum :)
mantıken tabiki kısanın işe yaraması lazım ama dediğim gibi videolar bile ortada f-h-e lu araçlarda.
devir dönen arabada kesinlikle faydalı. f-h-e için aynı şeyi diyemiyorum.
Ben o konuyu birakali cok oldu ama sen hala etkisinden cikamamisin ki dün yılın olayı diye konu yazmışin benim arabamla ilgili kendine pay cikarticak birsey yazma dediğim halde.birde beni kaç boy gectigin videoyu koyda görelim yanlış hatırlamıyorsam ben seni bir boy geçiyorum 235 gibi yanıma geliyorsun sen bunları abartıp abartıp yaz konu kapansin birdaha söylüyorum benim arabamdan kendine reklam yapma biryerdede birsey yazma .
saçma sapan konuşmalar var gülüyorum.
vti plakaları veriliyor sadece onlar en iyi gideniymiş gibi konuşuyorsunuz ezbere :)
bnde 4.785li vtila kısasız vtege 3 boy atıyorum nası yapıcaz piyasanın iyi yürüyen vtegi 2side.kısa iyidir heleki vtida çok lazım bana göre, ama 4785, ama 4.40 bide kilit oldumu yer yır tann.
ayrıca swordun vtiyı sadece 1 tane vti geçebiliyordu sen sanki hepsi geçebiliyormuş gibi lanse ediyosun alican .
0-400 drag deneyin kısalı vtila bide nası oluyor
birde kısalı vti ile oem dişli olan vti roll yaptımı devirler tutmuyor
bence cok yanlıs kıyaslıyorsun
benım arabam ıle
motor km sı 20.de yapılmıs olan bır vtı da yan yana gıdıyor hatta gecebılıyor..
yanı araclar motor kondusyonuna gore yururu cok degısıyor
ama 2 aracada mesela paşaoglunda motor yapalım
sıfır toplayalım
aynı headers aynı fıltre aynı eksoz koyalım
bırıne 4.40 takalım dıger 4.26 olsun
3000 devırden bassınlar
4.vıtes sonunda 4.40 lı araba kesınlıke 3 boy once olmus olur :icon_tup:
4.785 takan gerıye dustum dıyen arkadaslarım
8200 devırde 4.785 bır işe yaramaz
ama 8500-8700 doneseydınız ozaman farkı gorecektınız :)
tuncay abi 4,785 ile b16b beyini kullansaydın iş yaparmış demekki:)
2006 yılında 4.785 vardı vti ımda
Utkuselamoglunun vti atmosferık ıken pasaoglunda dyno ya gıtmıstık benden 5 hp yuksek cıkmıstı
hemen hemen specler aynı ıdı
alt devırden roll yapınca 3 boy one cıkyırordum ama 4 un sonunda benı yakalayıp gecıyordu
kısacası devır donmeyınce 4.785 pek bır işe yaramıyor
ama 4.40 ıcın aynı sey gecerlı degıl :)
http://i44.photobucket.com/albums/f4...pecs19as-1.jpg
Bserısının sanzıman oranları burada :)
iş yerinden resim göremiyoruk:(
teşekkürler genede akşama bakarım:)
f-e-h ten sonra 4.40 mutlaka faydalı olacaktır dıyorsunz yanlıs anlamadysam ozman ?
mertcan abide söylediğimi anlattı.
oem beyinle rollingte ileri gitmedi tecrübe edenleri söylüyorum işte daha neyin tartışmasını yapıyosunuz anlamadım ki :) birde mertcan abi 3000devirde ne rollingi ya :D tamam o zaman belki fark ediyordur ama normalde 5500 6000devirde durum nedir? :)
ibrahim abi sana yorum yapmıyorum, reklam meklam diyip o zaman içindekileri dökemediğini şimdi döküyorsun :) daha devam etmiycem konusmaya herkes neyin noldugunu biliyor.
efe dragta ne işe yarar bilgim yok o konuda kardeşim, benim bahsettiğim rolling olayı ve orj beyin ile. f-h-e'lu gibi bi spec misal. ayrıca verdiğim plakalara herhangi bi vtec sahibi saygı duymalı bence daha o kadar yürüyen görmedim o speclerde. bir ak vtec vardı arkadaşımda o da deneyemedi o iki araçlarla sene farkı oldugu için muallakta kaldı öyle. mertcan abi senin aracıda ayırıyorum tabi unutmadık:D
yunus 220de kesiciye sokan 4.785.
Kanka bende 4.40 vardı şanzımanda 3 sıkıntı olduğu için 2 deki rollerde bi işe yaramıodu 3. vites de kalkınca candır şöyle düşün sen 5 atınca adamın dördü bitiyo :))
Mertcan abinin dediği çok önemli motor mekanik herşey yerli yerinde olacak f-h-e bi uzunyol yapıcan 3-4-5 4-5 sıkacaksın bir ciğer gelecek sürekli şehir içinde ne bilim 5-10 dk lık boş yollarda olmaz izmit gebze çıkıcan sıkacaksın araba 4-5 görecek top speed falan ondan sonra 4.40 koy port polish yaptır kafana göre ;)
AL Vtec 70-200 - YouTube
Bolt on motor stock
s300 lü vti
4.40 sanzıman var bence 4.26 dan kat kat guzel :)
Bu arada Ankara da n/a araba yurumuyor en son ızmıte geldıgımde anladım :)
mertcan abiiiiii beyinsiz vtec'ten bahsediyoruzzz :)))
orj 8200 dönen.
Oda var janım :D
AL Vtec Kadran - YouTube
yanlıs ılk ekledıgım vıdeosa 8350 donuyorum fazla devır açmamıstım :)
Alican birincisi beni geçemediğini halde boy boy geçtim diye heryere yazıyorsun ikincisi dün gene yazmışsınız sadece piston polisle sr geçiyorum diye araban gırtlak sokuk yakıt çip direksiyon pompa iptal far sokuk filtre orda geçmek icin herşeyi yapmışsın hiçbirşey yok gibi yazıyorsun doğru herkez neyin ne olduğunu biliyo .
ben ikisinide kullandım araç ne kadar dolu olursa olsun drag için 4,785 . rollde 4,40 biraz daha başarılıydı ama benim düşüncem orjinal dişlileri her iki amaç içinde idealdi.