User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Honda Jazz Sorun

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2008 model otomatik kullandım. bende de vardı aynı devirde oynamalar. araç durmaya yakınken veya kalkma esnasında yapıyordu. servis kronik sorun dediler. üzerine gitmedim. iki sene kullandım sonrada sattım.
    Alıntı racing3000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çevremdeki herkese Honda kadar sorunsuz otomatik şanzıman üreten bir marka daha yok diyerek nice kişiye honda aldırdım. Eğer kronik sorunsa yazıklar olsun Hondaya...
    CVT şanzumanı üreten bildiğim kadarı ile honda değil hocam. CVT zaten bir şanzuman firmasıydı sanırım. yanlışta hatırlıyo olabilirim bilenler düzeltsin. hondaya yüklenmeyelim lütfen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı racing3000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aracımız 2004 honda jazz es otomatik. Araç özellikle rampada olmak üzere, sabit devirde giderken gazı ritmik bir şekilde kesip geri alıyor. yani 3000 devirde giderken devir saatinde oynama bile gözlenmeyecek kadar kısa aralıklarla ateşlemeyi keser gibi yapıyor. Bunun üzerine yağ, yağ filtresi, bujiler, hava filtresi değişti. subap ayarı yapıldı, egr valfi temizlendi, bobinler temizlendi, emme manifoldu temizlendi. deneme yaptık, sorun devam etti. daha sonra aynı model bir başka jazz ile (sorunsuz ve atik bir araç) egr valfleri, ateşleme bobinleri, map sensörü, gaz kelebeği (konum sensörü ile birlikte) değiş tokuş ettik. sorun yine geçmedi. benzin deposu ve enjektör temizliği yapıldı yine geçmedi. ayrıca bu arada araca zavoli marka sıralı sistem tüp takıldı, o da sonucu değiştirmedi. ve araç devirlenirken dengesiz bir şekilde boğuk giderken aniden canlanıyor geri boğuluyor falan.. işi bilen veya benzer bir durumu daha önce yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun, arabadan soğuma noktasına geldik..teşekkürler..
    oksijen sensörünü değiştirin konu kapansın...arabaya bakan ustalara da çok selam söyleyin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)