bende tecrübe ettiğim kadarı ile birşeyler karalıyım![]()
Anladıgım kadarı ile takasta üstüne para alıp alıcaksınız mk3'ü
cupra2 den önce bende mk3 gti sahbiydim bende kasasını çok seviyorum yakısıklı duruyorama birazcık ağır kalıyor sanki cupra2 ye kıyasla , ama abf candır ben çok sevdim Allaha şükür hc bi sıkıntı çıkarmıyor. Yardırıp yardırıp eve gelip yatıp uyuyorsun ertesi günde tek marsla calısıp devam
beni en çok cezbeden yeri zaten sorunsuzlugu golfu satıp cupra2 almamın sebebide biraz daha hızlanmak ve arac safakta oldugu için aldım abf konusunda herkez nasıl bilgili oldugunu bilir.
Yürürü konusunda beni tatmin ediyor burda kendi aramızda denemeler yapıyoruz çoğu insanı şaşırtıyorum hattabu kadar yürüyormuymuş bunlar diyen çok var .
Ayrıca palionun okadar gittiğini ben açıkcası bilmiordum İzmirde varsa denerim merak ettim ama vtec'in 3 boy arkasından falan gitmiyor benim aracım bakkal hesabına vurursak![]()
birde arkadaslar piston egzantirik falan demişlerde bence abf de işler okadar basit ilerlemiyor ha 106 olur tamam okey benim izmirde bazı götürdüğüm yerler kaputu açıp biz bundan anlamıyoruz diye geri gönderen çok oldu ama yinede her yer farklıdır bilemem de öyle herkezin ugrastığı bir araba degil onu belirtmek istedim .
Bu arada herkez 3.vitesi çok kötü demiş ama ben dolu dolu bitiyorum hatta arabanın kopma noktası 3. vites
.
kullandım baktım ama dikkat etmem gereken neler var ? onları da söylerseniz sevinirim çalışmasında gidişinde birşey yok ama tabiki anlamak hemen zor yağ yakmasına dikkat etmedim zaten egzost var üzerinde silencir vardı yağıda yanık kokusu vermedi yağ sevciyesi normal öle langur lungur ses çıkarmıyor giderken vites geçişleri bi,raz sert debriyaj biraz kaçırıyor gibi frenleri zayıf ilk intiba bu ama özelliklerine bakmadım klimasını çalıştırmadım mesela veya ne özellikşeri var tam bilmiyourm.
low is low
dsg spec 3e soktuktan sonra sıkıntı olmadı hic pampa bileğe kuvvet
hahah küstü sana o yerine mavişi getirdin die
106 varken nerdeydino gün akhisarda keşke deneseydik
saolasın kanka azman'da zımba gibi o gün denizlide yapıştırdın aklımız gitti seviyorum k 106 yı![]()
Offf mazi gözümde canlandıParasına göre güzel ve çok zevkli bir araç. Tavsiye ederim. Güzel müdehalelerle sağlam yürütebilirsiniz. Orjinal şanzuman tam allahlık
Biraz küfürlü kusura bakmayın ama maziden bir video yükleyim
106. gti 2. vites 50 (14-60 vardı), ben 1. vites 50![]()
MK III GTI vs 106 GTI - Car Videos on StreetFire
Şafak abi harbiden uzmandır abf'de.. Arabayı bilinmedik,anlamadık ustalara göstermeyin.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
ee ortalık karıştışimdi ben golfe sulanınca benim araca talip coğaldı şimdide bravo hgt girdi işin içine :S golf mü hgt mi arada kaldım yaw ne arabaymış paylaşamadılar
şimdi
golf 3 gti mı yoksa hgt 147 bg olanımı ?
low is low
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)