User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: atmosferık slx

21dc963 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim listedekileri turbo ve atmosferiğe göre ayırsanız mutlu olurum... Arabada çürük yok kaporta cam gibi.. Arabayı Ankaraya bırakırsak kurt çok arabadan verim alamam, cok ciddi bir rakam da boşuna gider. Sizden isteğim bildiğiniz bir usta varsa yönlendirin beni ona.. Çagrı abi sağolsun yardım edecem diye söz verdi. Sizde bana bi liste çıkartın duami almak istiyorsanız. Bana motor modifiyesi için liste çıkarın.

Drag-on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş çok hızlı bi giriş yapmış. Bana kalırsa da yavaş yavaş yapman daha iyi olur. Ama adam hayaller kurmuş , inanmış. Vakti var parası var. Bu işlerle uğraşırken bilgisi de olucaktır. Hayallerine ulaşmak istiyor verin adama istediğini ...
    Horsepower determines how fast you hit the wall... Torque determines how far you take the wall with you...

Drag-on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdiden bence şu malzemeleri bi toplamaya başla

1) yol tutuş ve fren sistemi için gerekli malzemeler
    2) 2.0 mirafiori şanzuman + difransiyel
    3) jantların lastiklerin eksozun

Sen bunları hazırlayana kadar sana bi liste çıkarırlar zaten
    Horsepower determines how fast you hit the wall... Torque determines how far you take the wall with you...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunları hazır say.. Sen çıkartabilirsen sevinirim. Ayrıca atmosferik araca niye turbo olmuyor bunun cevabını bulamadım.. Yukardaki listedeki hangi parça olmaz, niye olmaz. Atmosferik ve aşırı besleme için ayrı ayrı seçin..

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 21dc963 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunları hazır say.. Sen çıkartabilirsen sevinirim. Ayrıca atmosferik araca niye turbo olmuyor bunun cevabını bulamadım.. Yukardaki listedeki hangi parça olmaz, niye olmaz. Atmosferik ve aşırı besleme için ayrı ayrı seçin..

kardeşim vaz geç atmosferik ssevdasından yapacaksan turbo yap git ankaraya çağrı kardeş zaten yardımcı olacağım demiş bir hafta otelde kalırsın bakarsın yapılanlara adamlar zaten burdan referans oluyor seni çakalın kurtun eline niye bıraksın yaptır turbonu ayarınıda dene arabanı bir iki gün dön diyarbakıra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E turbo ile kaç bg olur ? Ben tek olmak istiyorum

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo yapıcaksan bendekı turbo ve ıntercooler ı almakla baslayabılırsın cagrı benı tanıyo bendekı parcalarıda bılıyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şoyle yapcam .... 06tu nun kullandığı malzemelere ek yapcam mesela uno piston yerıne forget yada 1,6 kapak yerıne 2.0 kapak gıbı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel kardeşim yanlış anlama çok gereksiz şeyler yazıyosun hem adminler sana ceza verir hemde gereksiz yazdığından dolayı alay konusu olursun ben sana gerekenleri yazdım dimi sen burda milletin kafasınıda bulandırma kendi kafanıda , arabanı al paranı biriktir herşey zamanla olur her parçanın en iyisini almakla araba yürümez tectübe kazan bak daha s motora 2.0 kapak takarım diyosun öyle bi dünya öyle bi kapal üretilmedi uymuyoda sen burda yazma araştır tamam mı güzel kardeşim hadi kolay gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim senin anlamadığın olay şu Eğer atmosferik ise Turbo,Nos,Supercharger yok demektir bunlar varsa aşırı besleme olur.Atmosferik fazla para az verim(Hp ve Tork fazla alamazsın yani)Aşırı besleme parana göre güç Turbo ile istediğin gücü alırsın.Diyarbakırda denetim falan filan doğru düzgün olmayacağına göre 1.8 T motoru oturtabilirsen şahine önün açık 300-400 ama parayada bakar

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 21dc963 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İlk önce hiç acele etme, bu bir. Sözlerimi yanlış anlama sana yazıyorum ama genel konuşuyorum, hatta kendimde dahil.

2.si profildeki yaş bilgine göre çok gençsin, muhtemelen ehliyetini de yeni aldın, haliyle heveste var tek olmak, uçmak kaçmak istiyorsun. Alınman için söylemiyorum, 3 yıldır buradayım, gerek üye olur olmaz kendi açtığım konulardan, gerek 3 yıl içinde 18-20 yaş grubunun açtığı konulardan yola çıkarak söylüyorum. Hepimiz bunları istiyoruz başta ama öyle 300 400 beygirler için çok erken Her geçen yıl çok değiştiğini göreceksin Neyse toplumsal mesajım buraya kadardı. Şimdi sorunu/sorularını cevaplayayım elimden geldiğince.

Tanım olarak basitçe 'atmosferik motor' demek; hava filitresinden emdiği havayı herhangi birşekilde sıkıştırıcı bir ünite kullanmadan yanma odasına gönderen ve yanma sağlayan motorlardır. Dış hava basıncı olan 1 atmosfer basıncında yanma odasına yaklaşık 1 atm gibi bir basınçta gönderir karışımı.

Tanım olarak yine basitçe 'Aşırı beslemeli motor' demek; hava filitresinden emdiği havayı süperşarj, turboşarj gibi ünitelerle sıkıştırıp, yanma odasına sıkıştırılmış hava gönderen motorlardır. Dış hava basıncı olan 1 atmosfer basıncında emilen havayı yanma odasına -ayarlanan basınca göre- 1atm+ 0.1 bardan tutta 3 4 5 bara hatta daha yüksek basınçlarla bile gönderebilir.

Tanımları anladıysan başka birşey söylememe gerek olduğunu düşünmüyorum.
    Özet geçecek olursak, atmosferik motor demek, kompresör yada turbo şarjın yokluğu demektir. Olduğunda atmosferik olmaz zaten.

Parça seçimine karışmam kuş serisi bilgim 0

ayrıca;
    bu resimle,

bu resimdeki farklı parçanın kapak olduğunu sanıyorsan, konunun üzerine yorganı çek, 2 3 sene elleme derim önce bilgilen biraz.

@CGR328 Senin resimleri ekledim buraya ama kızmazsın diye düşünüyorum, kızarsan söyle kaldırayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim senin anlamadığın olay şu Eğer atmosferik ise Turbo,Nos,Supercharger yok demektir bunlar varsa aşırı besleme olur.Atmosferik fazla para az verim(Hp ve Tork fazla alamazsın yani)Aşırı besleme parana göre güç Turbo ile istediğin gücü alırsın.Diyarbakırda denetim falan filan doğru düzgün olmayacağına göre 1.8 T motoru oturtabilirsen şahine önün açık 300-400 ama parayada bakar
    onu herkes yapıyor abı ben orjınal motorunu kullanacam

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak genç arkadaşım insanlar sana yapabileceklerini söylemiş sen her seferinde anlamamışmısın işine mi gelmemiş bilmiyorum şu saatten sonrada kimse buraya bir şey yazmaz sen madem bu işi biliyorsun takıl kafana göre
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paran varsa neden şahin illa şahin ise neden 300 400 hp

rotary engine şahin - YouTube

bu araç 1000 hp imiş bence 500 hp lik e30 koyar buna demek istediğim istediğin bg i yola aktaracak araç alıp öyle modifiye etsen bu şahsi fikrim kötü niyetim yok benim motor konusunda pek bilgim yok ama 1.6 bloğa 2.0 olur mu o kadar parça değiştireceğini söylüyorsun 300 400 bg alınır mı şüpheli konyada çok şahin olur diğer illere göre biraz oynanmış turbolu filan(2 kişi) 3 kişi 106 1.4 xr ile 0 dan kalkış yaptık 4 vitesde 3 boy açmıştık şahine ne yaparsan yap bence boşuna bu dediklerim hepsi şahsi fikrim kimsenin aracını küçümsediğim filan yok yanlış anlamayın

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu cidden cok feci.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MEGFB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paran varsa neden şahin illa şahin ise neden 300 400 hp

rotary engine şahin - YouTube

bu araç 1000 hp imiş bence 500 hp lik e30 koyar buna demek istediğim istediğin bg i yola aktaracak araç alıp öyle modifiye etsen bu şahsi fikrim kötü niyetim yok benim motor konusunda pek bilgim yok ama 1.6 bloğa 2.0 olur mu o kadar parça değiştireceğini söylüyorsun 300 400 bg alınır mı şüpheli konyada çok şahin olur diğer illere göre biraz oynanmış turbolu filan(2 kişi) 3 kişi 106 1.4 xr ile 0 dan kalkış yaptık 4 vitesde 3 boy açmıştık şahine ne yaparsan yap bence boşuna bu dediklerim hepsi şahsi fikrim kimsenin aracını küçümsediğim filan yok yanlış anlamayın
    arac hafıf ayrıca fantazı bıraz ..pekı sizce motorun gucunu hangı araba m.n kayıpla yola yansıtır

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu araç min kayıpla yola aktarır diyemem her aracın fabrikasyon çıktığı güce göre aktarım elemanları ile çıkıyor bence vw grubu yola aktarmada diğer araçlara göre daha iyi hatta dsg şanzıman lı olanlar örn polo gti 180 bg lik bir araç 6.9 ve kilosu da var segmentindeki araçlara göre baya iyi bu arada herkesin kullanım isteklerine göre araç alımındanım çünkü ben gaza dokunduğum zaman yakmıyacak bastığım zaman gidecek araç istediğim için benim tercihim polo gti olurdu şahsi fikrim polo ile daha karizmatik olabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MEGFB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu araç min kayıpla yola aktarır diyemem her aracın fabrikasyon çıktığı güce göre aktarım elemanları ile çıkıyor bence vw grubu yola aktarmada diğer araçlara göre daha iyi hatta dsg şanzıman lı olanlar örn polo gti 180 bg lik bir araç 6.9 ve kilosu da var segmentindeki araçlara göre baya iyi bu arada herkesin kullanım isteklerine göre araç alımındanım çünkü ben gaza dokunduğum zaman yakmıyacak bastığım zaman gidecek araç istediğim için benim tercihim polo gti olurdu şahsi fikrim polo ile daha karizmatik olabilirsiniz
    Abi hitlerin torununa para vermektense fatihin torununa para vermeyi yeğlerim, ayrıca kulanılacak araba tofaş olacak.. En iyi olabilmesi için gereken yapılacak mesela viperin borulu egzoz sistemi kullanılır misal yani. Sonuç olarak kullanılacak araba tofaş vee en iyi olabilmesiiçin çağa ayak uyduracak özellikler eklenir. Bana uygun motor için yapılacak herşey yapılacak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)