Elinize sağlık, güzel işler yapmışsınız. Bu arada koyduğunuz video linkinin gizlilik ayarlarına bir el atarsanız iyi olur, izlenmiyor.:)
Printable View
Elinize sağlık, güzel işler yapmışsınız. Bu arada koyduğunuz video linkinin gizlilik ayarlarına bir el atarsanız iyi olur, izlenmiyor.:)
xsi rally emmesi kullanıyorlar ancak tr bulmak imkansız karburatörlü sistemden nefret edıyorum :D itb yapmasam custom emme yapıcam yada c2 vts emme kullanıcam :) şanzımanım 13 61 zaten
Arac bitince denemek isterim hkn kardesim .
tabi ne demek deneriz yine bende merak ediyorum zaten nolcak ed diye :)
[IMG]http://i43.tinypic.com/262odn7.jpg[/IMG]
son görünümler üst kapağım gri boyandı hafiften bi 1.4 görüntüsü vermek amaçlı :)
Maşallah devamını bekliyoruz :)
yaptıkca paylaşıcam :D
emmeyi naptın ebayda falan baktınmı demir olanı bul yada yap inanılmaz etkisi olucaktır
demir oalnı bulamadım ama yapıyım ozman etkı ederse cok headrs yaptırırken onuda yaptırırm aradan cıksın
corsa gsilerde mantzel diye geçen emmenin asıl amacı çok uzun olan ve plastik hortumlardan geçen havayı düzenlemektir.replika mantzel kendimiz yaptık farkı gözle görülür ayakla hissedilir
varmı gelişme..? 8v de:)
dun marş yaptım egsoz sıstemını takmadım henuz oem egsoz manıfolduna boruları bağlamadım dırek manıfolttan cıkıyor suan headrs ve egsoz sıstemı yapılmadıgı ıcın suanlık boyle gazladım
ve buna ragmen eskıdınden en az %30 daha ısteklı 2 yı 1 gıbı bıtırıyor dıyebılırım :)
veri ne bekliorssunz hp ?
test e gırıp gorucez tahmın yurutmek yersız olur
güzel olmuş ...
Haydi hayirlisi allah kaza bela vermesin .
son durum ne port polish neye mal oldu.dayno verisi varmı.:)
başarılı gerçekten beyendim