User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: integraya ne yapabiliriz. ?

bugratemel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewet liste mantıklı geldi bana b16a2 pistonu yerine forget düşünüyorum sadece gerisini uygulayacağım teşekkürler.
    ben işin hesaplı kısmındayım oem honda pistonlarıda çok kaliteli sorunsuz kullanırsın ama gene sen blirsin şimdiden kolay gelsin
    bi parça yada bilgi ihtiyacı olursa yardımcı olurum
    -- Japan center --

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugratemel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben işin hesaplı kısmındayım oem honda pistonlarıda çok kaliteli sorunsuz kullanırsın ama gene sen blirsin şimdiden kolay gelsin
    bi parça yada bilgi ihtiyacı olursa yardımcı olurum
    evet senin dediğin gibi fiyat düşük tutma da önemli yani b 16 pistonuda yeter diyosun yani dayanırmı bizim kullanmamıza vede piston sekman takım fiyat nedir bide benim üstünden çıkan kollara uyarmı iş görürmü veya b 16 nın kollarını damı kullanmam gerekirbu konuyada bi açıklık getirirsem hemen sökmeye başlıycam
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet senin dediğin gibi fiyat düşük tutma da önemli yani b 16 pistonuda yeter diyosun yani dayanırmı bizim kullanmamıza vede piston sekman takım fiyat nedir bide benim üstünden çıkan kollara uyarmı iş görürmü veya b 16 nın kollarını damı kullanmam gerekirbu konuyada bi açıklık getirirsem hemen sökmeye başlıycam
    yok b16 kol unut sadece piston takıcaksın
    fiyatını bilmiyorum bende standart ölçü çıkma var ama sen rektefiye yaptrcaksan 81.25 yada 81.50 alman gerekir senden çıkan pistonlarıda sigara içen arkadaşlarına kültablası olarak hediye et
    -- Japan center --

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugratemel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok b16 kol unut sadece piston takıcaksın
    fiyatını bilmiyorum bende standart ölçü çıkma var ama sen rektefiye yaptrcaksan 81.25 yada 81.50 alman gerekir senden çıkan pistonlarıda sigara içen arkadaşlarına kültablası olarak hediye et
    b 16 piston + sekmanlarıyla 250 tl buldum. eskilerini de dediğin g.bi kül tablası yaparız ama eğer sigara içiyosan birini sana gönderim birini sana ayırdım ona göre şaka bi yana orj. kola bi işlem yapmadan oluyomu yani sağından solundan aldırmıyoruz demi ?
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Selim.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Y1 ve Ys1 şanzumanın farkı ne ? Ys1 92' integranın y1 şanzuman hangi aracın ?

EOG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    b 16 piston + sekmanlarıyla 250 tl buldum. eskilerini de dediğin g.bi kül tablası yaparız ama eğer sigara içiyosan birini sana gönderim birini sana ayırdım ona göre şaka bi yana orj. kola bi işlem yapmadan oluyomu yani sağından solundan aldırmıyoruz demi ?
    B18C' ler ve B16B yani "R" ailesi (ITR, GSR, CTR) hariç motorların OEM pistonları, bu aile dışındaki bütün motorların OEM kollarına işlemsiz takılabilir. Daha fazla bilgi için aşağıdaki linke göz atabilirsin.

B Serisi Krank, Kol ve Piston Hakkında

Edit : İmla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EOG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    B18C' ler ve B16B yani "R" ailesi (ITR, GSR, CTR) hariç motorların OEM pistonları, bu aile dışındaki bütün motorların OEM kollarına işlemsiz takılabilir. Daha fazla bilgi için aşağıdaki linke göz atabilirsin.

B Serisi Krank, Kol ve Piston Hakkında

Edit : İmla
    eyvallah kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selim.Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Y1 ve Ys1 şanzumanın farkı ne ? Ys1 92' integranın y1 şanzuman hangi aracın ?
    Y1 89 90 ef kasa b16 vtec yada crx kasa b16 vtec motorlu kasaların şanzumanı
    -- Japan center --

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)