User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Kumandalı egzoz için yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kumandalı egzoz için yardım

Connecting site... Bu ilandaki kumandalı egzozu aldım, giriş çıkış 51lik, ortaya takmak istiyorum ama geri basıncın düşmesi, performans kaybı, aşırı fazla yakıt yakmasından korkuyorum bide tabi ortada takılıyken ve açıkken aracın içininde vibrasyon oluşmasından, ayrıca tabi polisin bulma şansıda yüksek büyük olduğu için. Sona taksam ses pek çıkmıyıcak ve polisin bulma ihtimali gene fazla. Benimde aklıma susturucuyu kesip ve ufaltıp sondan önceye yd ortadan önceye takmak geldi. Sondan önceye takarsam oralarda gene 2 lastiğin arasında kalcak görünme riski az olcak. Ortayı söküp bunu takarsam performans ne kadar düşer? Orjinal egzozla sakin gezdiğim gibi orta susturucuya bu takılı vana açık gezsem yakıt ne kadar artar? Birde egzozcu bunu takmaya ve kumanda için elektrik tesisatını çekmeye ne kadar alır?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim egzostçu bunu takmaya bir susturucu değişimi kadar ücret alır fakat elektrik tesisatını elektrikçiye bağlatman ya da kendin bağlaman lazım. Çalışma mantığı klasik kapı kumanda devresi ya da tercihen kullabileceğin cam açma kapama butonu.

Performans olarak hiçbirşey bekleme kayıptan başka birşey yaşamazsın çünkü general motorun ürettiği opel ve fiat motorlarında genellikle nagatif sonuçlar alınıyor izlenimlerim böyle, ki zaten şu sistemle çoğu araçta negatif cevap alırsın.

Ayrıca kullanmadığın ve kapalı olduğu durumlarda da gerçekten rahatsız edici bir zırıltı duymaya başlayacaksın bir süre sonra. Tavsiye etmem.

celikeksoz
    Misafir
    bence kumundalıda en saglıklısı varex yada varex style eksozlardır arkadaşlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortaya taktım direk, şuan sıkıntı yok seste baya güzel sadece polislerden tırsıom brz, bi gün paketlicekler diye

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolay gelsin dostum ortaya spor tarzı bi susturucu koy sıkıştırman olsun biraz daha güzel olur warex daha iyi die bişey yok yani ......

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)