Hayırlı olsun ertooo, tekrar maşallah![]()
yapcak bi şey yok münin abi 1 sene durduk en fazla ben stok stok binerdim de anladın sen mevzuyu![]()
35 ALV 21
13,632
Ertocum burdan laf çarpmana gerek yok görkemi direk arasan zaten senle yürücektir ayrıca spec gizlicek ne var ?
10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec
///M POWER
açıklayım specleride herkes rahat etsin sonrada başka bi şey vardı lafı olması
4-2-1 ss headers
51 lik düz boru
replica ss son susturucu
11.5 80mm forged
kent camps pt 52 egsantrik
pejo sport yazılım
13/59 ayna mahruti
k&n filtre kiti
35 ALV 21
13,632
erto bu kadar bekletecek ne vard ki..sanki çok gizli bir işlem varmış gibi boş yere polomik yaratıyorsun
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
gürkan haber ettik bu arada kardeşim basmadı ben kendisiyle konuşmuyorum araya aracı gönderdik basmadı kendi bilir sağlık olsun
35 ALV 21
13,632
Çağırdın basmadı değil m3 ü almaya mersine gittik sen kimle haber gönderdiysen onlarda sana bunu söylediler facedede görmüşsündür mersinde olduğumuzu bu cuma herkesin önünde dener görürsünüz![]()
Görkem izmirde daha dolu arabalarlada bastı bunu sende biliyosun rr typer uff 106 ds 106 senlede basar önemli olan kalpler kırılmasın dostluklar bozulmasın eğer birazda olsa geçmiş günlerin hatrı varsa
10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec
///M POWER
Geçmiş günlerin hatırını bitiren görkem Gürkan benim kimseyle bi sorunum yoktu kimse ne selam vermeye başladı ne selam vermeye bunu sende biliyon bu arada biz görkeme cuma akşamı haber gönderdik neyse cumaya deneriz konu kapanır
35 ALV 21
13,632
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)