User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: 106 1.4 Quicksilver Yardım ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ufaktan bi konuyu hortlatmak istiyorum , insanlar bilgi sahibi olsun

2000 model quicksilver aldım 1 ay önce 60 lık düz boru var üzerinde ve alt devirde dip gaz bastığımda bile bildiğiniz araba ölü sonra üst devirde hiç sıkışmıyo ama öyle bi artısı olabilir diye düşünüyorum. ( tavisyedir 60 lık yaptırmayın 51 de bi yere kadar tamam da 60 ne ya -_- )

düz borunun sonunda oem susturucu ile güzel yırtık bi ses veriyor basınca. ki bu da trafikte ceza yeme riskinizi ortadan kaldırıyor diyebilirim.

güzel bir filtre sistemiyle güzel şeyler elde edilebiliyor .

not : şu an aracımda 60 lık düz boru sonunda silencerlı steel marka kazanlı susturucu var bagajda da oem susturucu polis cevirip hayırdır diyene kadar yıkıma devam

-abi valla ben de tam egzozcuya gidiyodum son kez hevesimi alıyodum ))

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mantaboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ufaktan bi konuyu hortlatmak istiyorum , insanlar bilgi sahibi olsun

2000 model quicksilver aldım 1 ay önce 60 lık düz boru var üzerinde ve alt devirde dip gaz bastığımda bile bildiğiniz araba ölü sonra üst devirde hiç sıkışmıyo ama öyle bi artısı olabilir diye düşünüyorum. ( tavisyedir 60 lık yaptırmayın 51 de bi yere kadar tamam da 60 ne ya -_- )

düz borunun sonunda oem susturucu ile güzel yırtık bi ses veriyor basınca. ki bu da trafikte ceza yeme riskinizi ortadan kaldırıyor diyebilirim.

güzel bir filtre sistemiyle güzel şeyler elde edilebiliyor .

not : şu an aracımda 60 lık düz boru sonunda silencerlı steel marka kazanlı susturucu var bagajda da oem susturucu polis cevirip hayırdır diyene kadar yıkıma devam

-abi valla ben de tam egzozcuya gidiyodum son kez hevesimi alıyodum ))
    60lık olayı biraz fantazi olmuş...2.0 motora 60lık tavsiye edilir...olay sadece ses amaçlı galiba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)