User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
108 sonuçtan 96 ile 108 arası

Konu: 210 hp 106

07LB726 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zt106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    06kop42 diyorum!onur'un arabayı nurettin karaca ustamız bi tamamlasın da o zaman görün
    walla bu beygirleri nereden topluyosunuz anlamadım kımın tarlasında varsa solesinde bende gideyim toplayayım 170 beygır tekere versin 106 allah bereket versın diyin yapmayın arkadaşlar kolay mı o o kadar ???????
    Turbusu kaç çıkartıyor. Yani anlamasak bilmesek yapmasak yapıp kırmasak neyse

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 07LB726 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla bu beygirleri nereden topluyosunuz anlamadım kımın tarlasında varsa solesinde bende gideyim toplayayım 170 beygır tekere versin 106 allah bereket versın diyin yapmayın arkadaşlar kolay mı o o kadar ???????

yapıpda kırdığın aracı bi görelim de ona göre değerlendirelim istersen bende war 300 whp inanmıyosan yada tarladan topladığımı felan düşünüyosan şaşmaz 34. sokak no 27 gel beraber gidelim dynoya sokalım hatta ona inanmazsan 5 adet daha sana tekerden 300 üzeri hp veren 106 saxo göstereyim bence bilip bilmeden konuşuyosun ama neyse

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    305 derece egzantrik ne ya hiç kapanmayıp piston gelince kapanır gibi yapıp tekrarmı acık kalıyo hep acıkmı o ne ya öle
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende varda kırıldı ankaraya yolun dustugunde göstereyım olurmu cok heveslenmıstım bu sene ama kısmet olmadı ılk kalkısımda baskıyı bozdu 2 ıncısınde sakır sakır ses gelıyordu durmak yok yola devam dedım o kadarda ankarada zorladım ama dedım gıbı kısmet degılmıs bu sene yarısmak bana ınsalah yetışirse akhısar sonrası drag organızasyıonu olursa denk gelırsek seve seve gösterırım benımkını
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende varda kırıldı ankaraya yolun dustugunde göstereyım olurmu cok heveslenmıstım bu sene ama kısmet olmadı ılk kalkısımda baskıyı bozdu 2 ıncısınde sakır sakır ses gelıyordu durmak yok yola devam dedım o kadarda ankarada zorladım ama dedım gıbı kısmet degılmıs bu sene yarısmak bana ınsalah yetışirse akhısar sonrası drag organızasyıonu olursa denk gelırsek seve seve gösterırım benımkını

inşallah olur kop çok merak ettim bendede var şimdilik ufak tefek bişeyler yapıldı ama inşallah daha iyi si olur ama ben 106 denince atmosferik 170 den fazla çıkmaz kop eger yapıpta denke tutturabilirsen on numara olur inşallah birgun senle yarışma fırsatı olur bakarsın ankarada bakarsın burda ankaradan buraya çok araba geldi onlarıda gördüm yarıştım hatta 06 jn plaka saxo var tvetynın miş artı tvt 80 turbo 106 beyaz jantlı o araba iyiydi ama max 250 beygırden fazla çıkarmaz ki turbolu tvt 80 doluydu maşallah iyi yapmışlar ama 250den fazla çıkarmadı yani atmosferik 1.9 unu gördüm ben 175 yaptı bahsettığın rakamlar 220-230 çok zor yaparsın ama 106 yı yurutemezsın işte patlar durur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapıpda kırdığın aracı bi görelim de ona göre değerlendirelim istersen bende war 300 whp inanmıyosan yada tarladan topladığımı felan düşünüyosan şaşmaz 34. Sokak no 27 gel beraber gidelim dynoya sokalım hatta ona inanmazsan 5 adet daha sana tekerden 300 üzeri hp veren 106 saxo göstereyim bence bilip bilmeden konuşuyosun ama neyse

turboda çıkartırsın kardeş turbo yapıp 15 yırmı milyar harcamışsan çıkar ama o kadar harcayıpta eger bir 106 atmosferikte 220 beygır çıkartabiliyosa o zaman senin 300 beygır bir hıç kalır ordan hesapla kardeş anlamamak diil veriler ortada o zaman senin o 106 lar saxolar 450- 500 vermesi gerekmez mi ? Yani benim anlatmak istediğim 106 turbosunun en dolusu 300 350 çıkartırken atosferikte bırakta 180 çıkartsın allah bereket versin

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turboda çıkartırsın kardeş turbo yapıp 15 yırmı milyar harcamışsan çıkar ama o kadar harcayıpta eger bir 106 atmosferikte 220 beygır çıkartabiliyosa o zaman senin 300 beygır bir hıç kalır ordan hesapla kardeş anlamamak diil veriler ortada o zaman senin o 106 lar saxolar 450- 500 vermesi gerekmez mi ? Yani benim anlatmak istediğim 106 turbosunun en dolusu 300 350 çıkartırken atosferikte bırakta 180 çıkartsın allah bereket versin
    450 500 geliyo hiç merak etme (gt35 twin ball bearing bazıları hala taklit eildiğini düşünüp kendini tatmin etsin) senin dolu sandığın arabadaki sistemde neler war onu bile bilmiyoken ben o arabanın parçalarını yurtdışından sipariş edip getirttim (tvt80) öle dolu felan dediğin araba 5. enjektöle yürüyo ne şanzıman ne debriyaj hiç bişi yok anlatabildimmi bilmiyorum saxosportsclub 106 rally org bu siteleri incele sonra 180 allah bereket versin de çok yanılıyosun tr de yada dünyada çok fazla turbolanmadığından bu arabalar 450 500 hayal geliyo yada yere nasıl vericen ıvır zıvır deniliyo bu arada seninyapıpda kırdığın arbayı merak ediyorum hala

RUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    06 jn plakalı kırmızı saxo turbomu olmuş??

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2005 yılında 205 hp görüldü atmosferik olarak 106 gtida

turbolu arabalardan bahsetmeye gerek yok ahmet abi mengü abi adanadaki bordo yapan yapıyor

metin01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belki seyretmemiştir arkadaş

xawuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu 106 cok fena kopuoo

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hp ler tarladan deilde $$$$'la toplanıyor desek isabet olur bence.

olcay_bora
    Misafir
    o kadar paraya gti a k20 konur be

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)