User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: 1.4 is

metinalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısmet olursa bugun benımkini dynoya sokacağız bakalım ne var elımızde.
    Atmo doldurmaya kalkarsan 10.000 gider eksiği yok fazlası olur hatta.
    Motor biticek busefer yok şanızıman çok uzundu derdi başlıcak falan falan en mantıklısı turbo.
    Tabi Bundan daha`da mantıklısı arabayı satıp Ayrıdığın bütce ile daha iyi bi araba alman.
    Daha az başın ağır bizede söylemişlerdi aynılarını , dinlemedik ama
    ARabanın güzel olmıcagından dolayı diğil bu söylediklerim sadece çok uğraştırcağından dolayı yoksa gayet keyifli şuan arabalarımız
    Tekrar MAŞŞALAH

emre_277 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olsun ya uğraşalım dyno verilerini paylaş paylaş bakalım burdan merak ettim

MyDream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metinalan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kalbini yiyim ya
    Ayıp oluyo ama Oh dyno mayno tatilin keyfini çıkart tabi bizde çalışmaya devam dünde ektin abi Nese abi sonuçları merakla bekliyorum Allah nasip ederse salıda ben dynodayım Eğleneceğinizden hiç şüpeniz olmasın yaparken Metin abide Bende kesinlikle hatta bu işle çok hızlı uğraşan Mehmet abimiz var oda 1,4 Sohc cu idi bir zamanlar Tarantino nickli eminim hiç kimse bu arabaların yapıldı zamanki kadar sefalet çekmemiştir ama hiç biryerdede okadar eğlenmemişlerdir.biraz pahalıya patlıyor orası kesin ha hiç birimiz buraları düşünmüyorduk başlarken ne durumlarda başladık projelere ama şimdiden sana söyleyen birileri var enazından 10 lirayı gözden çık eksiksiz. 4 5 liram var fazlam yok deme her şekilde satıp katıp bir şekilde para oralara çıkıyo ben jantları ses tesisatını satmaktan başladım şimdi 2 tanede kredim mevcut Metin abidede durum farklı değil olacaklar bunlar işte Şimdi bir üyemiz daha var gerçi Hakan abimiz geliyor sohc cu olarak tabi katagoriler farklı ama olsun sonuçta 1.4 ün motorunda biryerlerde vtec açacak bişeyler var yoksa 2 mi desem
    USPerformans by UtkuSELAMOĞLU

skullcrusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahaha haklısın Hasan Vtec açacak 2 şey var... herşey bir yana işin maddi boyutunu unutup d serisiyle de vtec açmak ve küçük yüreğinde bir aslan ruhu taşımak kolay değil.üstüne 4-5 koy sat vti al diyenlere kızmıyorum ama bu iş farklı,kolay olanı herkes yapar ve hatta yapyıor da.biliyorsunuz benim bu sevdam zamanın birinde d serisi vtec olmaz,olsa da bir halt olmaz" diyen birine inat başladı ama gerek sen gerek metin ve gerekse tarantino mehmet olsun,küçük yüreğinde aslan ruhu taşıyan bir grup sohc vtec sevdalısı oldunuz.bunu anlayamayacak ve hissedemeyeceklere tek bir lafım var... "sıkı durun artık d'ler de vtec açıyor ve hatta daha da açacak,kimileri gazlayıp gazlayıp bir daha açacak..." eee artık son lafım,lafın halinden anlayanlara

olcay_bora
    Misafir
    1.4 4-5bine bunu al daha iyi http://www.sahibinden.com/ilan/hayva...uyuk-ati/detay stok stok binmek varken ne gerek var yuklemeye benzin olmuş kaç para zaten pehhh

MyDream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı skullcrusher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahaha haklısın Hasan Vtec açacak 2 şey var... herşey bir yana işin maddi boyutunu unutup d serisiyle de vtec açmak ve küçük yüreğinde bir aslan ruhu taşımak kolay değil.üstüne 4-5 koy sat vti al diyenlere kızmıyorum ama bu iş farklı,kolay olanı herkes yapar ve hatta yapyıor da.biliyorsunuz benim bu sevdam zamanın birinde d serisi vtec olmaz,olsa da bir halt olmaz" diyen birine inat başladı ama gerek sen gerek metin ve gerekse tarantino mehmet olsun,küçük yüreğinde aslan ruhu taşıyan bir grup sohc vtec sevdalısı oldunuz.bunu anlayamayacak ve hissedemeyeceklere tek bir lafım var... "sıkı durun artık d'ler de vtec açıyor ve hatta daha da açacak,kimileri gazlayıp gazlayıp bir daha açacak..." eee artık son lafım,lafın halinden anlayanlara
    Doğru söylüyosun abi ama gaza gelmek için erken evle ilgili problemleri çözersem ancak bu proje devam edecek yoksa malesef satımak durumunda kalıcam ama tekrar söylüyorum ciddi bir d nin neler yapabildiğini yurt dışı videolardanda ulaşılabilinir gerçekten çok şakacı makinalar var araçlarımız şuan stok d15b yüklemeye başlamak ciddi uğraşlar gerektirecek Mehmet abi sağlam adımlar atıyo bu konuda yakında görücez onuda inş. videoları felan gelirse daha aydınlatıcı olacak Metin abinin dynosu salı günü çıkabilirsem bizim dynomuz pistteki görsellerle d sersinden neler olduğunu görücez şuan en umutlu olduğum makina seninki zaten d de abi Allah nasip ederse çok güzel olucak arkadaşımız içinde çok güzel bir örnek teşkil edecektir stok haliyle Atmo yüklemek bile cesaret gerektirirken senin araçtaki projemiz abi büyük bir atılım olacak inş.
    USPerformans by UtkuSELAMOĞLU

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu ağlama duvarına dönmüş adamı 1.4den soğutmuşsunuz bi de ben ilk yaptığımdaki sıkıntıları yazsam tam olur herhalde deniyorum herkes olmaz diyo iyiydi hepinizin arabasının maşallahı var bu bi gerçek daha da iyi olacaklardır eminim
    ECUTECH İstanbul

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)