selcuk naekadar sewiyorsun kavgayı :)
@ Dou ama Jap biraz geçti hatırlıyorum sanki
@Muharrem çıktı araba getirim mi :DHAHAHA deneyelim yarın teslim :)
Printable View
selcuk naekadar sewiyorsun kavgayı :)
@ Dou ama Jap biraz geçti hatırlıyorum sanki
@Muharrem çıktı araba getirim mi :DHAHAHA deneyelim yarın teslim :)
Evet 2-3-4 te 1 boy jap önde, 5. viteste gns önde, 6. viteste yine JAP geçti. Güneş tırstığı için 6 ya ayar yapmıyor yolda ahahaahhahaa zaten 6 dan ümitsizdik
Bir de şöyle diyeyim, sağolsun Yılmaz GNS yi verdi kullanmam için, ondan daha hızlı vites atıyorum hayatımda ilk defa type-r kullanmama rağmen.
Ha biz otoban kenarında durduğumuzda delikanlı gibi söylüyorum JAP tam bizim hizamızda öndeydi, açık ve net.
Ne gördüysem onu söylüyorum lütfen taraflıymışım gibi algılanmasın, herhangi bir type-r ın diğerini geçmesi benim sevap puanımı arttırmıyor. :)
ya sunu unntmayın 123456 die bi ayar YOK artık kim sallıosa bunu SALLAMASIN yeter..
sadece xtra avans verebilirsiniz ben nieyse 7 derece 5. vitesi kısmışım düzelttim yeniden deneyin
Ya Özgün bende kendimce kurcalıyorum, öğrenmeye çalışıyorum yanlışım varsa düzelt,
Demeye çalıştığım, vites vites ayrı map yok onu biliyorum
Fuel ve ignition ayarlari vites bazlı değiştirilip ayarlanabiliyor - vitese göre tüm mapi yüzdesel arttırma ya da azaltma diye biliyorum ben, demeye çalıştığım buydu.
6. vitesin ayarı derken anladın sen onu ya
Okuyom ben ya :D
http://i.ytimg.com/vi/wDg2wKXtT90/0.jpg
ya bu işleri neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum, yok skn geçti dedirtmem yok gns geçti ama video olmadı...
arkadaşlar 3 günlük dünya yarın ne olacağı belli değil kırmayın birbirinizi, sonuçta araba deniyorsunuz geçince madalya mı veriyolar para mı veriyorlar ?
madem bu kadar en hızlı olma meraklısı herkes draglara girsin en azından resmiyet kazanır en hızlı olmak :)
ateşli bir konu olmuş yine
Ep3 Type R lar çok ateşli sahipleride,Ama ne güzel sonuçda arkadaşlık kazanıyor :)
o gece skn ıle basım dedımde olmadı yav atmosferık olduu halde bıle benden gec tepkı verıyordu skn ama alınmasında rasımden dolayı:) gns ile denk gelemedık bı turlu kırmızı lg cupra ile denerse gns ordan bısıler cıkartabılırım:)
adam ekeye yasladı abi ne diyosun sen :D
en beğendim en temiz en güzel ep3 type r başka tanımam
Bir gece düzenliyelim
en iyi sürücüler iddialı olan typer ları kullansın
gündüz vakti aynı kantara gidip kiloları eşitliyelim ve o şekilde gidelim bir mekanda arabaları cekelim bir daha gece yola cıkana kadar ellenmesin araçlar
gece marşa basalım kumburgaza sıkalım
herkes tek tek denesin birbiri ile en hızlı TYPER belli olsun
varmısınız ?
el elden üstündür geçilmicek araba yoktur yemeyin birbirinizi :)
o zaman fn2 leride katalım onlarda kilolarını dusursunler.
yada ep3 ler kilolarını onlarla esitlesinler...
o zaman da işler karısır demedi demeyin:D
bana kalırsa arabasını hızlandırmak icin herkes elinden geleni yapsın cıkalım deneyelim bu kilo esitleme isi bana biraz sacma geliyor...
atıyorum BA typer cai headers egzos uclemesinde su an en hızlı typer benim gozumde sebebi enesin 55 kilo olması olabilir ama herkes bunu kubul etmis BA typer hızlı...
ep3 ile fn2 denedi fn2 inin koltukları sokuktu yanyana yuruduler ondan sonra fn2 ye yok koltugu sokuktu yok bizde sokelim oyle deneyelim dendi tartısma cıktı muhabbet uzadı gitti:) bunun gibi...
hangi arabanın hızlı olduğunu görmek için kilo eşitlemek kadar normal ve doğal birşey olamaz bencede
ordan krıkoyu ver bunun söforu kılolu stepneyı sök sundanda teybı cıkaralım 200gr attıkmı tamamdır:)
hadi tamam kiloları esitledik diyelim spec farklılıkları ne olacak ?
mesela bizim dbs su an ap ayrı bi specde biz napcaz:D:D
ben kilo ölçümlerinden sonra ihtiyaç molası veririm 200 300 gr ne çıkarsa artık :hehe:
benim kilo takıntım yok:D
moruk zaten amaçta onu görmek değilmi yani en hızlıyı ?
kilosu eşit sürücüsü kuvvetli olan 2 araç düşün specler haricinde hiçbir dezavantajı olmayan
atıyorum filtre egzost headers kpro lu araçlar specler aynı ama birinde dc var birinde bilmem ne vs vs gibi asıl gerçek fark gerçek güç burada belli olur bence
He birde yakıt var herkes aynı yerden yakıt alıp depolar muhurlensin :) :) :)
Güzel sonuç hayırlı olsun.
Aynı model ve speclerdeki araçların hızlısını görmek için kilo eşitlemek bencede mantıklı.Farklı model ve markalardaki araçlar deniyorsa mantıksız oluyor biraz kilo eşitlemek.
3 günlük dünya sözünede hastayım.. herkes etrafta fıldır fıldır jant beyin egzantrik arar sonra 3 günlük dünya demir yığını denir.Herkes o rollinge geçmeye çıkar,geçilincede üzülür kimse birbirini kandırmasın.
ne kadar para o kadar hız:)
Ne kadar alkış o kadar kalkış :) Rahmetli Nur içinde yatsın..
niye hastasın ? ben jantta aradım, beyinde aradım, egzantrikte ararım ama geçildim diye kimseyi kırmam, hak yemem.
Evet üzülürüm ama bunu kendi kendime yaşarım kalkıpta normalde yüzyüze baktığım insanlara klavyeden atar gider yapmam :) Yarın ne olacağı belli değil ve metal parçaları için insanları kırmaya değmez.
Ha ben böyle düşünüyorum herkes aynı şekilde düşünmek zorunda değil, hırs yapan vardır, insan kırmayı göze alan vardır onada saygı duymak lazım.
burdakı ortak noktamız otomobıller onun harıcınde hayatın gerı kalan kesımınde ortak noktalrı olan görusen arkadaşlar ıcın doğrudur kırmamak lazım ama sadece ototmobıl konusunda bırbırıyle muattap olan ınsanlar ıster ıstemez daha farklıı dusunuyor gıbı gelıyor bana.
Rasim Rollere gelmemekde arabanın keyfini kendin tek başına çıkarmakda en iyisini yapıyordun bak bulaştın böyle oldu
Kilo eşitlemek çok mantıklı neden mantık dışı oldu anlamadım şimdi
ozaman kimse kilo eşitlemesin
ben söker VB yi gelirim kimse itiraz etmesin
başka şeylerde yaparım VB ye kimseye de sölemem kimsede o gece gecemez bukadar da büyük konuşuyorum :):):)
siz karar verin ben teklifi yaptım
bence araçların hangisin hızlı oldugnu görmek için
En iyi sürücüler iddialı Typer ları kullanmalı ki
sürücü farkı falan muhabbetleri olmasın
kg lerde eşit olsun specler konuşsun
diyelim ki
mesela
VB & SKN denedi
mugen headers - mugen beyin - isko orta boru - hks son - injen cai - 11.7 cr piston
SKN de specleri yazın hatırlamıyorum
farzedelim SKN gecti hee deriz RBC farkı yada gruppem farkı falan
anlataibliyormuyum sonra VB de RBC alır bir daha denenir yani arbaları geliştirmek açısından en mantıklısı degilmi kg eşitlemek
Adam haklı beyler:hahaha:
Gece açık olan bir kantara girip kilolar eşitlenirse şüferlerde az çok denk olursa hangi araba iyi anlaşılır:)