burada böyle yiğitce konuşan arkadaşlar varya.. yüz yüzeykende böyle konuşsunlar . klavyede neyse herkes o olsun.Daha birşey yazmıyorum,canım sıkıldı ..SKN le ilgili konu benim için kapanmıştır. Özü,sözü bir adam gibi adam olan herkese iyi geceler.
Dr.ECU
selcuk naekadar sewiyorsun kavgayı![]()
@ Dou ama Jap biraz geçti hatırlıyorum sanki
@Muharrem çıktı araba getirim miHAHAHA deneyelim yarın teslim
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Evet 2-3-4 te 1 boy jap önde, 5. viteste gns önde, 6. viteste yine JAP geçti. Güneş tırstığı için 6 ya ayar yapmıyor yolda ahahaahhahaa zaten 6 dan ümitsizdik
Bir de şöyle diyeyim, sağolsun Yılmaz GNS yi verdi kullanmam için, ondan daha hızlı vites atıyorum hayatımda ilk defa type-r kullanmama rağmen.
Ha biz otoban kenarında durduğumuzda delikanlı gibi söylüyorum JAP tam bizim hizamızda öndeydi, açık ve net.
Ne gördüysem onu söylüyorum lütfen taraflıymışım gibi algılanmasın, herhangi bir type-r ın diğerini geçmesi benim sevap puanımı arttırmıyor.![]()
ya sunu unntmayın 123456 die bi ayar YOK artık kim sallıosa bunu SALLAMASIN yeter..
sadece xtra avans verebilirsiniz ben nieyse 7 derece 5. vitesi kısmışım düzelttim yeniden deneyin
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Ya Özgün bende kendimce kurcalıyorum, öğrenmeye çalışıyorum yanlışım varsa düzelt,
Demeye çalıştığım, vites vites ayrı map yok onu biliyorum
Fuel ve ignition ayarlari vites bazlı değiştirilip ayarlanabiliyor - vitese göre tüm mapi yüzdesel arttırma ya da azaltma diye biliyorum ben, demeye çalıştığım buydu.
6. vitesin ayarı derken anladın sen onu ya
Okuyom ben ya
![]()
ya bu işleri neden bu kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum, yok skn geçti dedirtmem yok gns geçti ama video olmadı...
arkadaşlar 3 günlük dünya yarın ne olacağı belli değil kırmayın birbirinizi, sonuçta araba deniyorsunuz geçince madalya mı veriyolar para mı veriyorlar ?
madem bu kadar en hızlı olma meraklısı herkes draglara girsin en azından resmiyet kazanır en hızlı olmak![]()
ateşli bir konu olmuş yine
Ep3 Type R lar çok ateşli sahipleride,Ama ne güzel sonuçda arkadaşlık kazanıyor![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
o gece skn ıle basım dedımde olmadı yav atmosferık olduu halde bıle benden gec tepkı verıyordu skn ama alınmasında rasımden dolayıgns ile denk gelemedık bı turlu kırmızı lg cupra ile denerse gns ordan bısıler cıkartabılırım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)