User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Golf6 tsi 122hp Sizce hangi egzoz ?

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dsg sanzimanlardada braz problem yasaniyor anladigim kadariyla arkadasimi scirocco 2.0 200 hp yeni almisti daha ayi dolmadan sanzimani bozuldu deisti komple. Simdide arkadasimdaki golf v tsi 140 likta sanzimanda problem cikti arac 30 kusur binde daha.

Motora yuklenince dogal olarak sanzimanada yuklenilicek dsg ise dikkat edilmeli.
    Mapped by DR.ECU

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    remus bence hardline serisi =)
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

aocevahir
    Misafir
    Alıntı emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dsg sanzimanlardada braz problem yasaniyor anladigim kadariyla arkadasimi scirocco 2.0 200 hp yeni almisti daha ayi dolmadan sanzimani bozuldu deisti komple. Simdide arkadasimdaki golf v tsi 140 likta sanzimanda problem cikti arac 30 kusur binde daha.

Motora yuklenince dogal olarak sanzimanada yuklenilicek dsg ise dikkat edilmeli.
    Evet bende cok okuyorum görüyorum sorun cıkanda simdilik cok sükür bir sorunum yok sanzımanla ilgili inş. ilerde de olmaz Ama arabayı zorlarsam motorla oynama konusunda sorun cıkacagına yüzde 99 eminim ...

aocevahir
    Misafir
    Alıntı romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    remus bence hardline serisi =)
    Remus hardline serisi golf e özel var mı ? biliyorsun son susturucusu degişik bo golflerin paralelolarak duruyor difüzörün arkasında

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece konunun başını okudum yer sıkıntısından söz edilmiş çok para harcamak istemesseniz minilerdede aynı problem olduğu için biraz costum eksoza kaçan konuda magnex ovalin kazanı küçüktür onu alup kestirebilip gerisini iyi bir ustanın elinede bırakabilirsiniz
    Vorsprung Durch Technik

aocevahir
    Misafir
    Supersprintten vazgectim aslında o maliyete daha performans alıcı bir olaya el atıcam , son susturucu iptali olcak onun yerine krom bir boru cekicem , dumpvalvedan boru cekicem ve üstüne revo chip uygulaması yapıcagım . En yakın zamanda bu olayı gercekleştiricem arastırdıklarımda daha güzel bir performans aldıklarını ve isteklerini tam anlamıyla karsıladıklarını anladım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aocevahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Supersprintten vazgectim aslında o maliyete daha performans alıcı bir olaya el atıcam , son susturucu iptali olcak onun yerine krom bir boru cekicem , dumpvalvedan boru cekicem ve üstüne revo chip uygulaması yapıcagım . En yakın zamanda bu olayı gercekleştiricem arastırdıklarımda daha güzel bir performans aldıklarını ve isteklerini tam anlamıyla karsıladıklarını anladım.
    dump valve tanmı boru çekeceksin yoksa downpipe mı yapacaksın.dump valve in faydasını gördünmü?

aocevahir
    Misafir
    dump valveden boru cekilmicek , aslında cekicektim iskender ustayla beraber sonra gittim sordum revoya arıza ısıgını söndürebilirmisiniz ceksem boruyu dump valvedan hayır söndüremem dedi .. Katalizöre hiç bir şekilde dokunulmucak oldugu gibi kalıcak downpipe de olmuyacak yani .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dump valveden boru cekilmicek , aslında cekicektim iskender ustayla beraber sonra gittim sordum revoya arıza ısıgını söndürebilirmisiniz ceksem boruyu dump valvedan hayır söndüremem dedi .. Katalizöre hiç bir şekilde dokunulmucak oldugu gibi kalıcak downpipe de olmuyacak yani .
    katı neden iptal etmiyorsun?

aocevahir
    Misafir
    Arıza ısıgını söndüremeyeceklerini söylediler cünkü onu söktügüm an arıza vericek ..

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    remusun senin araç için kesin özel kazanı vardır..benimki içinde vardı ama biraz tuzlu işte ss mishali şu an oval kazan remus hardline kullanıyorum komple egzoz sisteminde tek susturucum ve ses müthiş güzel+silencer takıldığı zaman hiç ses yok diyebilirim aracının orjinal kazanını bilmiyorum ama oval kazanlar uyabilir belki..banada sadece oval uydu çünkü
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arıza ısıgını söndüremeyeceklerini söylediler cünkü onu söktügüm an arıza vericek ..
    vagcomdan söndüremiyorlarmı?o bi şekilde çözülür en rahat şekil downpipe

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    borla var bende dusunursen
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

aocevahir
    Misafir
    Bakıcaz artık dwnpine wagcom iyice araştırmam lazım konusmam lazım haftaya kaldı cünkü egzoz işlemi hazırlancak işlemler yazılımım gönderilcek ozamana artık

GökhanÖzkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

Bakıcaz artık dwnpine wagcom iyice araştırmam lazım konusmam lazım haftaya kaldı cünkü egzoz işlemi hazırlancak işlemler yazılımım gönderilcek ozamana artık
    merhaba.. Bnde golf5 tsi 140 kullaniyorum aracimda turbo back 63 mm eksoz filtre kiti. Hks bov we ps chiptuning (barbaros bayrak) remap war su an aracim 230+ hp we cok memnunum.
    Aracimi 0 almistim yeni bi motor oldugundan bnde epey bekledim oyle yaptim bisiler bnde kat yok dp war ariza yanmio barbaros abi cozdu o isi..
    Son susturucu olarakta ottospec kullaniorum custom borularla saglam bi usta isini cozecektir..
    65.000 kmde aracim we hala bi sorunla karsilasmadim bnde deneyenlerden orneklerle yola cik derim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    230 hp?? iyiymiş turboyuda büyüttünüz heralde.turbo back ne oluyor?egzozu nerede yaptırdınız ,fiyatını pm atabilirmisiniz acaba?

GökhanÖzkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=onur_26;1642593]230 hp?? iyiymiş turboyuda büyüttünüz heralde.turbo back ne oluyor?egzozu nerede yaptırdınız ,fiyatını pm atabilirmisiniz acaba?[/
    turbodan sonra 63 mm eksoz sonda otto susturucu, filtre we yazilim war turbo falan orjinal..
    Yani chip eksoz filtre we blow of disinda herhangi bi uygulama yok..
    Eksozuda bilindik bi usta yapmadi(iskender ws) eksozcuyla aranin ii olmasi kaynakli borular 250 300 arasi tutar sanirim..

YunusCan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HKS replicası steel sport marka egzoz satılıktır çizik yoktur daha etiketi üstündedir çift silencerlidir. araçta 1 ay kullanıldı geri söküldü. satılıktır..

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tsi için elimizde catback eksoz var, komple krom 70mm'lik boru ve iskender son susturucu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)