m52 ile 1.8 oluyosa stroker mtroker geçelim direk ben yarın gidip m52 alıyorum
1669 cc oluyor yanlış hesaplama yoksa... peki bu 106 nın bloğu kaç mm'e kurtarıyor pistonu?
106 alıp Bursa sanayiye gidesim geldi. CLT sensörünü sök kenara cırtla. Wiseco'ya gerek yok M52 çok güzel. He birde 307 pistonu felan. Maşallah.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ben butun marka pıstonları kullandım 106 ıcın wısecosundan omegasına wösnerıne m52 de kullandım ama sunu söleyım m52 yabana atılcak bır pıston degıl 106 da ha takıpda kıran cok rodaj goremeyen kısıler var m52 de ama ustadan ustaya fark edıyor cıddı edıyor![]()
et giren yere dert girmez.
80 mm e kadr piston takılabiliyor
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
1648 cc eder m52b20 piston ile.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Haklısınız stroker kit olayıyla birlikte oluyordu 1800cc 5 enjektör palavralarına bende inanmıyorum ama genellikle antalya ve denizli tarafından duydum o muhabbeti bursada hiç duymadım
Evet uzatmanin alemi yokyarisan ve caddede gezen arac sayisi ortada. Konuyu toparliyorum amacindan sapti cunku
en fazla 80.50 oluyo ama iki silindir arası kulak zarı gibi kalıyo artı hararetde alıyo başını gidiyo çok m52 pistonu gördüm parçalanan ayrılan felan zaten uydurmak için tepesi tornalıyosun kıçını tornalıyosun pimiyle oynuyosun vs. bi sağlamlığı yada balansı kalmıyo artı neüdüğü belirsiz chiplerle bastınmıda al kucağına pistonu orjinal bile kullansan zaten araba orjinal halinden fakirde kalıyo nekadarda olsa hacim artıyo çok fazla para harcamıyım derseniz 307 pistonu ve kapak contası ile biraz canlandırılabilinir ama 79mm den fazla piston takmak bence mantıklı değl
Yorumlar için teşekkür ederim ama
benim sorduğum 12.2 sıkıştırma ile kullanılırmı +si -si ne olur idi .
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.