teşekkür ederim siparişi verdim .. Peki şanzuman yağı ne kullanıcaz sanırım eksik biraz normal bilinen atf mi?
Printable View
1.4 orjinal bujisi zfr5-11 dir
şanzuman da 10\40 yağ kullansan da olur ;)
yeri değil belki ama bu ngk japon malı değilmidir sipariş ettiğim bujilerin üstünde made in france yazıyor ..!?
ne zamandır bakmıyodum yeni gördüm yazılanları :)
aslında çok doldurulabilen bi motor amacınız nedir ne yapmak istiyosunuz
ex trans ilerde de 4.928 takabilirsiniz kesmezse
teşekkürler
ya orginal si manifoldu takacaksınız 4-2-1 olan ya da ebay
zfr5 11 eğer sıkıştırma varsa bkr6e-11 kullanın daha iyi olur çok doluysa 7 iyidir
ehe stoğa gerek yok ama zararını da görmedim 6e11in
ben şu şanzuman yağını yetkili ürünü önericem yoksa katalogda 10-30 10-40 şeklinde belirtiyo
japon tasarımı trde de üretilse aynı buji
d14e 1.6 ies emmesi takarken 1.6 ies kelebeği mi daha verimli olur yoksa vti gaz kelebeği mi?
vti gaz kelebeği tam randımanlı calısmıyor diye biliyorum ben rolanti sensörü uymuyordu galiba
ies kelebeğini ve emme manifoldunu polish yaptırıp takarsanız güzel verim alırsınız.
ben arabanin beyin semasini hatirlatayim :)
atmosferik olarak yavaş yavaş doldurmak istiyorum kasayı konfornu çok seviyorum otomatik olmasına ragmen keyif veriyo egzos hdrs filtre olayından başka neler yapılabilir f22 üst kapak uyuyor galiba ama bulmak imkansız gibi başka bir kapak uyarmı buna yada kapağa gelene kadar yapılabilecek başka verim verecek tavsiyelerin varmıdır neler yapılabilir
civelek bende de f20 var. konu açtım neler yükleyebiliriz diye. İstersen birlikte oranın içeriğini geliştirelim. F serisi için orayı kütaphane haline getirelim.
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-nelerdir.html
erkut abi Sİ de beyin değişimi düşünüldügünde en verımlı,mantıklısı ve makul olan hangisi ???
d14a4 için SAFC'mi, emme manifoldumu(d15b3) ve gaz kelebeğimi aldım :)
manifoldu takmak ekstradan nelere ihtiyacım olacak acaba? conta seti vs. detaylı yazarsanız sevinirim.
Manifoldu ve kelebeği polish yaptırmak istiyorum, İst-Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz yer var mı?
günceldir...
ppr a ulaşıcam teşekkür ederim
1.4 yada 1.6 emme contası fark eder mı? takarken manifold D15 e ait çünkü
Buji problemi yaşıyorum bir türlü kaliteli buji bulamadım iridium koymayı düşünüyorum
Hangi iridium bujiyi tavsiye edersiniz?(koduyla beraber)
Yanında hangi buji kablolarını kullanmak max verim sağlar?
valla test etme imkanı olmadı cok fazla ama ole bi fark görünmedi ufak bi rahatlama var aracta o kadar headers filtre carb. ayarı vs sonrası daha iyi olur tabiki