öyle bişey yok öyle bişeye gerek yok:)
Printable View
öyle bişey olmayabilir ama öyle bişeye baya bi gerek var :D
herşey tamam ama basınç açamam şanzıman kaldırmayacağı için :D
haa derseniz ki b serisi şanzıman taksana, onu yapacak da bütçe kalmadı :D kıyamıyorum
competition stg 4 lere :D
kankaa bırak artık d yi :) bak banaa :)
senin otomobil kısmında niye hala d turbo yazıyo :D
anladım akhisar- konya kasdedildiğini
ama araba 320 metreden sonra nefesi kesiliyomuş gibi gelmedi bana, güzel bi süre çıkaracaktır :)
neyse konu d serisi
dişli maliyeti konusunda fikrin varmı peki? b şanzımandan daha ucuza çıkıosa yapayım,orjinal dişliler nasılsa kırılacak bari kırılmadan değerlendirelim :D
Arkadaşlar Konya'dan ercan arseven abimin arabasını aldım.Yaza doğru ufaktan görsel bir kaç iyileştirme yapacağım fakat motor konusunda ufak dokunuşlarda yapmak istiyorum.Arabada şu an;
4-2-1 headers
51 mm potsuz düz boru
vti kule gergisi
50 mm yay
felan var.Yazın bunlara ilaveten fazla aşırıya kaçmadan neler ekleyebilirim.TRde prosedürler uygun olsa 1 dk durmam b16 swap yapardım ama o da aşağı yukarı 10.000 tl gibi bir maaliyeti oluyor.+30 hp içinde o kadar masraf biraz fazla oluyor :)
öncelik olarak, kısa ayna mahruti ve porselen balata takabilirsin ....
yeni okudum masallah valla sana usta
Erkut abi sorum şöyle, civic 1,4 is motoruna d16a9 üst kapağı takılabilir mi ? takılabilirse nasıl olur ? takılamazsa da neden takılamaz ? cevap verebilirsen çok sevinirim abi :)
bizim bir arkadaşın aldığı si da d14 blok çıktı adamlar blok saplamalarının dişsiz bölümünü traşlayıp kapağı hafif kaydırıp takmışlar ama araç bir türlü sağlıklı yürümedi ama erkutun belki bir fikri olabilir
öyle bi çabaya gerek yok 14 is e 1.5 ex krank kol piston takın 11 cr 1.5 arabanız olur delta 272 egzantirikle direk 150+hp
d1a9 kapak takan çok kişi oldu saatlarce telefonda konuştuk ama hiçbiri sağlıklı olmadı zaten d16a9un kapağı sohcdan daha başarılı falan değil
merhaba abi :D ben b16b ye itb takmayı düşünüyorum ne gibi + ları ne gibi -leri olur bununla ilgili beni bilgilendirmeni istiyorum
abi şaka değil he ciddi diyorum İTB diye diye kanıma girdiniz... :d