kadir abi hayırlı uğurlu olsunçok güzel değerler maşallah tr'de bu şekilde rs'ler görmek çok sevinidirci ama bir o kadarda riskli neden dersen sevmiyenimiz ve düşmanlarımız çoğalıyo
ama şunuda ekliyim ince contadan sonra hala en hızlı benim galiba 203 hp ile
bende eklerim birazdan contalı dyno shett'imi
![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
pekı sımdı benımde kafam karıstı asagıda ızmırde dyno ya gırmıs bır baska RS ın dyno cıktısı var.
o cıktıda ıse hesaplanan guc olculen gucten dusuk cıkmıs bu nasıl oluyor
olcum sırasında atm basıncı 1028mbar olarak olculmus.
atmosfer basıncı bu kadar yuksek olabılıyomu
oldu dıyelım hesaplanan gucun dusuk cıkmasının sebebı bılgısayarın hesaplarken 1000 mbar dan hesaplamıs olmasındanmı kaynaklanıyor.
eger dusunduklerım dogruysa 1000mbar uzerınden hesaplanan guclerı baz alırsak
whıte rs hesaplanan guc:201.9 hp
cvk rs hesaplanan guc:198.2 hp
maksat sidik yarıstırmaksa whıte rs en uzaga ısıyor halen
![]()
Maşallah bro bizde düşman olmazEn hızlıyı dyno belirlemez bro 198.2hp çıkmışsın maşallah önemli olan yoldaki hızlanmadır
3-5 hp zaten ölçümde farklılık oluyo ben 205-206 da çıkartırım onlara pek takılmayalım
Ümit, headers bagajda bro yaptıramadık bayram öncesiBayram çıkışı ilk gün takılacak peşine çıkalım yazılıma
![]()
maşallah kadir abi yazılımsız iyi değer.yazılımla muhakkak güç alırsın ama headers ne getirir bekleyip göreceğiz![]()
barnak bassam olurmu ?
white vs benim eski RS in egrilerine bakarsanız alt devir deki gucun ve torkun custom yazılımla nasıl canlandıgını gormek mümkün.
Alper hocam benim 1000-2000 devirle işim yok![]()
Bende kısa var vites attımı hep üstte yakalamam lazım ..ki aşağı bakarsan 4500-5000 gibi devirlrde bile benimki daha güçlü
erhan sağolasın daha iyi olmalı![]()
ben guc kıyası yapmadım zaten, sen yazılımı yaptırınca o bolge kendiliginden duzelecek zaten, masallahı var aracın.
abı beyaz sımdı anakrada 183 hp ıle yuruyo ızmırde cvk 203 hp ıle arada 20 hp var ya nedır bızım bu ankaranın rakımından cektıgımız![]()
maşallah. emeklerinize değmiş.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)