ben crx manifoldu için dememiştim.150 lira crx vercegime 200e ebay işi alirim demiştim :)
Printable View
Simota big tube filtre+crx headers+katalizör iptali+51 lik ara borular+guzel bır son susturucu vede crx 3-4 dişli gayet zevkli olur
çünkü ies'ler 7200 d\d
3- 155 km/h
4- 218 km/h gibi kesiyor
crx 3-4 dişli ile daha erken limitöre girer aracın hızlanması cok daha ıyı olur :D
ama 5 ölü vites ona çözüm bulabilirsen cok ıyı olur :D çünkü 5. vitesde 7200 d/d 282 km\h gibi bir hız yapıyor abartı ve gereksiz bir uzunluk :)
ebay malı headers ın içinden hava geçmiyor mu Faruk cum :)
header dan header a fark var.
bütün kombinasyonları defalarca denemiş biri olarak söylüyorum,
CRX-SI manifoldları hazır tip 4-2-1 headers lardan daha az güç veriyor fakat ies in oem manifoldundan da flow u çok daha iyi olduğu için ies in orjinalinden de daha iyi. ara bi seçim olmuş oluyo yani.
ben 1.6 lara değilde 1.4 ve 1.5 ex lere tavsiye ediyorum CRX-SI manifoldlarını en iyi güç onlarda alınıyo, 1.6ies de ise 4-2-1 ebay mibey farketmez malzeme ve işçiliği güzel bi headers ı şiddetle tavsiye ederim.
aynen gökhan abi... mesela 1.4 EF lere en iyi seçenek CRX headırsı.... ebaya gerenk yok yane :D.... 1.6 ieslerdede krom 4 2 1ebay varri şeyler daha iyi tabe...
Pardon Barış abi yanlış algıladım :)
Gökhan abi sen daha bilgilisin 1.6 İES te hiç denemedik 1.5 Ex te denemiştik ordaki tecrübelerime dayanark yazdım Çok sağol 1.6 İes için geçerli olmadığını öğrenmiş oldum :icon_tup:Ama 1.6 ies ler rakiplerim olduğundna takın beyler don't sikinti :D:D
kendi emmesine işlem yapılınca gayet verimli oluyor örnekler mevcut..
crx headersını bugun taktık gerçekten işe yarıyor araç sahibi kankam daha net bilgi verecektirrr
Evet bugün Halil'den Crx headersimizi alarak 1.6 ies aracımıza taktık araçda bulunan specler şöyle :
Kat iptali - 48lik komple düz boru - Açık hava filtre kiti - ve son olarak Crx headersi ..
Gözlemler : Araç 3000d/d / 3500d/d itibaren coşuyor bir anda deviri toparlamaya başlıyor ,araç için verilen 0 -100 km : 10.3 saniye belirtilmiş , biz güzel bir kronometre ile dümdüz yolda denemelerde bulunduk araçda 2 kişi + 2 basslık kabin + lpg tüpü ile denemelerimizde 0-100ü müzü 9 saniye ölçtük burada bir iddia'da bulunmuyorum sadece size olanlarları ve gözlemlerimi yazıyorum , otoban denememizde 3.vitesde 160 kmde kesiciye girdigimizi gördük , belirtilen test verileri 155km olması lazım , şimdilik gözlemlerimiz bunlar araçdan bazı yükleri çıkarıp standart koşulda 0-100 ölçümü yapmayı planlıyoruz ,video'da çekmeyi planlıyoruz burada amaç bakın biz böyle yürüyoruz demek değil araçda bulunan speclerle neler yapılabildigini göstermektir , hayırlı akşamlar
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/22/12446.jpg
hıdırın kapağı varsa mis gibi olur... OEM killer haha :) Emrah-58 bilgiler için teşekkürler... yani bariz şekilde alt devirlerde düzelmeler var :)
alt devir demeyelimde 3000 3500 devirden itibaren kudurma oluyo yani araç hemen devirlenip diğer vitesi istiyor , bu arada bir sorunumuz var crx monifoldunda hava akış metre sensörü bulunmadıgından ies'in sensörünü giremedik bu yüzden performansda hafif bozukluk ve motor lambası yanması sorunu var bunu nasıl çözecez bilmiyorum sanayide ufak araştırmayla çözeceğimi umuyorum...
bazı crx si hıdırlarında sensör için yer mevcut ama trye gelen crxlerin bir çoğunda sensör ve kat olmadığı için sıkıntı oluyor... Sİ olsa yeri mevcut oluyor genelde... bir delik açıp orayua sensör için yuva yapılması gerekecek... tabi arıza söndüğündede araç daha farklı yürüyecektir...
allah kaza bela vermesin kardeşim....güzel belirgin bi his veriyorsa demekki iyidir :) v.s
onuda herhangi bir egzosçuda yaptırırsın...delik açılcak o deliğin üstünede somun kaynak yapılcak sensörü takman için ...