e39 540i'lerde ki motor m62 mi ? Döküm olan mı yoksa alüminyum blok mu ? Yakıtını önemsemiyoruz.Başımıza ne gibi dertler açabilir ?
E39 larda M62 motor vardır geri kalanın ise US Spec veyahutta Euro Spec olduğunu bilmeden yorum yapmamamek gerekir keza ben US speclerde Nikasil olmadığını sanıyorum ayrıca o sorunun yeri burası değil V8 kullanıcıları için açılmış ayrı bir konu mevcut UFUK bey![]()
http://www.techturkey.com/forum/sohb...llananlar.html
bu konudakiler size yardımcı olacaktır özelliklere Gökmen abi oldukça bilgili biridir
hiç bulaşmayın sertaç başınız ağrır çok elektronik motor satıp 5.30i alın en temizi dahada istersen 5.40 odamı yetmedi m5![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
konuyu gördüğüm iyi oldu ne zamandır aklımda, strokerlik motor bitik uygun fiyatlı m50 e36 arıyorum, ileriye dönük turbo projesi için vanossuz olursa daha iyi olur.![]()
konuyu daha önce okumuştum manyağım ya gecenın bı yarısı baştan sona yıne okudumaklıma takılan şeyleri gözden geçirdim ama emin olamadım tekrar bazı şeyleri gözden geçirip soruyorum
e36 m50 motor için konuşuyoruz;
1)krank hangisi olursa fark etmez denmiş ama fiyat/performans ve çok fayda/az zarar olarak kıyaslarsak hangisi totalde daha iyidir ? (turbo ve atmosferik olarak)
2)25 emme ve kelebek freeflow için çok iyi+ kapak 28 takılıyor ya genelde...onun yerine komple dolu 25 kapak alsak daha mantıklı bişey yapmış olurmuyuz?
(doludan kastım emme kelebek maf tesısat ve içi tam dolu kapak işte)
makinayı ortalama 2800 hacımle toparladık . beyin tesisat enjektör ve maf 25mi 28mi kullanılmalı ? (daha sonra bu setupla max 15 psi basınç basılma ihtimali göz önüne alınarak enjektör ne secilmeli?
iyi geceler ERAY Bey ve değerli arkadaşlar,
Bmw m50 ye ,şu motorların krankı oluyormu?
N54B30 (strok 89,6 )
N55B30 (strok 89.6 )
dizel motor M57B30 (strok 88 )
n serisi olmuyo diye biliyorum ama bakmak lazım
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
m57 ninki oluyomu peki
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)