pt51 li ile yürürsün filtreli kısalı vs vbli
Printable View
filtre chip egzos kısa timing egzantrikli bi gti'ile çok rahat şekilde yürür dediğim speclerde ki vti.
atmosferik olarak yürümüyor demeyelim vti için aman yanlış bilgi olur :) ayriyetten vti'de emme ve kelebek yok kısa filan yok yazdığım speclerde birde oraya da dikkat çekelim :)
senin araba 230hp filandır tahminen o yüzden pistonlu vs'li vtecle kıyaslaman lazım aracını
ben bu setupa yakın bi stup yaptım iyisi veya kötüsüydü bilemem..kıramadığım bi arkadaşıma satmak zorunda kaldım cok sevdiğim biriydi verdim..
http://www.techturkey.com/forum/vide...-tt-s2000.html
ki FF vtec çok büyük örnekti, bazı ayarları eksik şekilde 220hp vermişti diye hatırlıyorum.
bi vtec'im olsa f-h-e klasik setupına ek olarak beyin,edelbrock emme,bdl vs gaz kelebeği,kısa,itr yağ su pompası, termostat, fan müşürü, enjektör,benzin pompası ve emmeyle gaz kelebeğine port polish yapardım. kapak açmadan çok çok güzel şekilde yürürdü ve şaşırtıcı olurdu illa ki :)
ateşleme sisteminide elden geçirirdim.
ne güzel hayallerin var JDM VTI cım... :D :D
Aldırıp yaptırmayın bana king vtec'i:D işin içine meslek sırlarımı da katarsam pistonlu egzantriklilerle yürürüm ona göre :D:D
bizim Akın'ın da biyerleri kaşınıyo sonunda turbo yapacağım onuda çalışmalarım devam ediyo :)
Engin kardeşim senin yerinde olsam motorumun bakımlarını yapıp ufak basınçlar ile turbo yapardım çokta keyifle binerdim ;)
beyin ayarı ecufast diye biliyorum
en guzelı benım gıbı stock :Dkullancaksın
ne kadar harcarsan o kadar yürüsün kardeşim senin atmosferik olarak yapıcakların belli herkez burda sanada anlatmış sana kalmış ister motora gir sohc la ister turbola istersen en fazla 105 hp le devam et
turbo olayı bıraz daha agır basmaya başladı sanki..
yuruyen 1.4 nedır ya herkesın dılınde bana gore egsoz headers yapmıs 1.4 guzel yuruyr anlamına gelmez psıkolojık olarak yurudugu sanılır motora gırmeden adam gıbı beyın yapmadan ben 1.4 yurur demem