VVT iptalinin nasıl yapılcağı hakkında fikri olan?
ben baktığımda sisteme kendi yorumum olarak, kasnağı değiştirip, oem egzantriğin üzerindeki yağ çıkışlarını iptal etmek gerekiyor sanırım. doğru mudur?
Printable View
VVT iptalinin nasıl yapılcağı hakkında fikri olan?
ben baktığımda sisteme kendi yorumum olarak, kasnağı değiştirip, oem egzantriğin üzerindeki yağ çıkışlarını iptal etmek gerekiyor sanırım. doğru mudur?
deliklerin tıkanması gerekiyor.
13mm cok ciddi bi lift degeri ciddi devir araligi ister ve duzensiz calismaya neden olucaktir. 11mm civarindaki bir lift isi gorur bana gore, piston degisimide istemez..
peki sizce piston değişikliğine gidilmeden max. lifti kaç derecesi kaç olan egz. kullanabiliriz???
10.5 bilemedin 11 olması lazım en fazla. Hatta 11 bile çok gibi geliyor bana. 10-10.5 iyidir.
Catcams'ın 4901804 kodlu egzantriği 10.75 lifte sahip. Ve orjinal piston ile kullanılabiliyor. Hatta bu sadece egzantrik alarak takabileceğin en büyük derecede. Daha üstünde yay şapka lazım.
256 derece olan sanrm yani daha üstü için biz yay sapka mekanik iticiye ragzıydık :) ama pistonsuzda takacağım en büyük derece bu yani :(
peki sadece 256 derece egz. bize getirisi ne kdr olabilir???
bide quickshift we methanol kit kulanımı hakknda ne düşünüysn aga???
üst kapak polishi de yaptırmam sanrm egz. takmazsk
sadece dereceye bakma. lift de önemli oldukca.
Murat aracında methanol kit kullanıyor. Yaz ayları için süper bir nimet. Ne güç alırsın kimse sana bir garanti veremez. İllaki verimi olucak ama kesin birşey diyemez kimse. Bu arada olurda sipariş edersen firmaya söyle yeni tip olanlardan göndersinler. Ürünü VVT deliklerinin küçük olması sebebiyle ve rolanti problemi yüzünden revizyon yaptılar.
sağolasın ağa bilgiler için vvt iptal olmuyo mu zatn hem bu derecelide rolanti problemi yaşamam değil mi?? eski tip dediklerinde rolanti tutmuyomuydu??
sipariş geçersem yeni tip isterim eyw. :)
bu arada methanol kitte batu kardeşimin dediği gibi ecu gerekir mi??bence yazılım herşeyi çözecektir die düşünüyorum??
yazılımla kiti kontrol edemezsin. fakat aem gibi markalı pnp kitlerin ayrı bir kontrol mekanizması var zaten.
aem de gerek yok başka birşeye. ben ecu ile kontrol ediyorum. %70 tps 3000rpm üzeri basıyor. %50 su, %50 methanol karışımı kullanıyorum.
Atmosferik keyfi nasıl oluyor turbo warken halen anlamam :d
peki aracın yazılımı methonolliye göre ayarlandıgında met. kapalı iken sıkıntı olurmu?