isteyene elimde sıfır gibi kentcams egzantrik var vvt iptali ile kullanabilirsiniz.600tl
Printable View
isteyene elimde sıfır gibi kentcams egzantrik var vvt iptali ile kullanabilirsiniz.600tl
Degerleri dusuk sanirim
satılıklar kısmında vardı arkadaşın konusu,değerleride tabi.
gtım olsa direk yaparım atmosferik için ama rcde vvt falan işi bozuyo ve biraz daha külfetli benim gördüğüm,ama illaki çok sert makinalar olur güzel olur :)
292 dereceli 13 liftli egzantriği standart pistonlar ile kullanamazsınız. Ne kadar bir beklentiniz var onu belirtirseniz yardımcı olalım.
peki orjinal pistonla kullanabileceğimiz egz. hangisidir? bizi ne kadar getirisi olur ince conta kullandığımızı var sayarsak. Yada 13 liftli için kullanmamız gereken piston cr si nedir?
o egzantrikler için wössner 12.5 veya p.e.c kullanabilirsiniz. ben catcamse sormuştum wössner'in ölçüleri uygundu, sübapların değmemesi için.
catcamsin sitesine baktığınızda da hangi egzantriği oem yay şapkayla kullanabilirsiniz, mekanik itici gerektirir mi yanında yazar
egzantrik budur:
Kent Cams - Product Search
walla işin açıkcası egz. değişiminde sadece yay ile şapka değişimi yapılması işi kurtarır die düşünyrdm :) birde araçtaki hidrolk itciler yerine mekanik değişimi beklenti olarak bi egz. en fazla 15-25hp ciwarlarında alınabilir die düşünydum beklentimde bu yöndeydi
walla baya bi baktım ama catcams in sitesinde ney gerekir neye ihtyaç yoktur die bşey bulamadım işin açıkcası yay şapka mekanik iticiye ragzıyız ama piston düşündürüyo cat camsın sitesinde max. 292 likler war sanırım
http://a1110.hizliresim.com/q/z/82u9.jpg
sağ tarafta kodları ile mekanik itici yay ve şapkanın gerekli olduğu kırmızı renkle yazıyor
ok şimdi oldu ancak bşey sormak istiyorum
256 derce we altındakilerde yay şapka itici oem
260-268 derece arası yay ile şapkanın değişmesi geektiğini iticiye gerek olmadığı
285-293 arasıda yay şapka we iticinn değişmesi gerektiğini söylüyo
anladığım kadarıyla (hatam warsa düzeltin lütfen) piston neden değişmeli acaba??
schumi demiş ya 293 dereceyi oem pistonlarla kullanamazsnz die orası kafamı karıştırdı işte sonçta ben 293 derce bi egz. alsam yayı şapkası m.iticileri alsam we bnları wössner pistnla kullanıp atıyrm 25 hp güç alacağıma oem pistonla kullanıp atıyorum 20hp güç almaktan mı bahsediyoruz yoksa oem pistonla kesinlikle kullanamazsn çnkü siboplar uymaz ondan mı bahsediyoruz????
Oem pistonda sadece emme için çok ufak bir valve cutout var. Eksoz için yok bile. 13 lift için çok ciddi bir valve cutout gerekiyor. Bunuda Wössner pistonda görebilirsin.