Uploaded with ImageShack.us
mercek işi taş büyükse kolay 1 güne biter ama ufak tas ve buzlu camda ağır sıkıntı
1 aydır corolla farıyla uğraşıyorum bugün şeffaf camı döktüm kapattım farı bitti gitti...
500 lira işçilik bana göre çok yav....mercek zaten para etmiyor 100 lira falan kapaklarıyla....farları gönderdiğini var sayıyorum ve meercekleri usta alırsa+işçilikle 350 lira olsa normal olcak..
zaman varsa evde 1 günde çoook rahat şekilde yaparsınız
bu arada demon eye park yapılınca çok güzel oluyor
Orjinale bixenon taktırdınız galiba.Bende orjinal alayım dedim 4bin lira fiyat aldım.Size ne kadara mal oldu ve nerede yaptırdınız?
aynen bende corollaya yaptırmayı dusunuyorum bi-xenon uygulamasını ama ıstanbulda bunu yapabılıcek saglam bı usta bulmam gereklı
benimde kafamı kurcalıyor bi xenon işi yaza doğru yapıcam bende.sağlam bi ustamız var maltepede yaptırmayı düşünen olursa iletişim bilgilerini verebilirim
bende böyle bir firma buldum irtibata geçip bilgi alıcam.
ALİA Bİ-XENON MERCEKLİFAR UYGULAMASI Bİ XENON BİXENON - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 59775834
evet orjinal fara mercek takıldı istanbulda İlker KEMAL yaptı 600 tl aşa yukarı ekstra isteklere göre değişiyor fiyat
Cok paraymis murat makyajsiz fari 150 200 tl ye bulursun fari parcalar kendim denerdim ben olsam olmazsa olmasin 600 de vermezdim.
hocam bu işlemde kullanılan malzemelerin markası nedir ve xenon kit fiyata dahilmi? ve en önemlisi isçilik nasıl?
hella bixenon mercek mercedes a kasa mercek kapagı osram 4300k d2s ampul cın malı beyıne ampul arası dunuştürücü dahıl beyın ıstersenız konusun ona fıyat alın angel led falanda ayarlıyor ben 6 ay araştırdım bu işi prof olarak yapan türkiyenin en 2 sinden biridir farları yakından bi gör orjinal dersin ben parayı helal ettım aydınlatma falan 10 numara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)