orjinal almak daha mantıklı
valla benim 206 rc jantları da bmw m2 jantları da csl ler de replicaydı hiçbirinde en ufak bi sıkıntı yaşamadım..
hocam replikadan yana çok sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum çünkü çok taktırdım arkadaşıma ama bu işler bütçene bağlı 3.500 lira veririm beni çok zorlamaz dersen ayrı. Ama yarı yarıyada fark varken bende olsam replika alırdım. arta kalan parayada başka şeyler yaptırabilirsin müzik sistemi iyileştirme yada yazılım gibi.
feel is everything
replıkası daha guzel vallaha
Tabiki replika. Para kolay mı kazanılıyor. He aracın ikinci el aldığın gerçek bir Ford ST olur. Üstünde orjinal jantları yoktur. O zaman git orjinal al. Ama zaten aracını ST replikası yapıyorsun. Jantıda replika olsun.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
konuya bi güncel yapıp 225 40 18 olacak şekilde replika jant kullanıcı yorumları son durumda nasıl jant alma arifesindeyim birde tse belgeli oluyormuş artık bu jantlar yamulma balans vs gibi sorunlar daha mi az oluyor acaba gerçi kullanıma göre değişir bazı sıkıntılar ama merak ettiğim bir şeyde foruma da sponsor olan jantmax in getirdiği jantlar nasıl sıkıntı yaşayan yada memnun olan yorumları nasıl bursada oturduğum için sıkıntı olmaması önceliğim
ben jantmaxtan rota gt3 15'' aldım lastiklerle beraber çok kullanmamakla beraber bir sıkıntı yaşamadım fakat krom kısımlarında deformasyonlar başladı ufak ufak2011 yada 2012 de almıştım max. 5000-6000 km yapmışımdır.
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
jant olarak örnek vermek değilde lastik olarak verirsem istanbulun boktan çukur dolu yollarında neredeyse 1 senedir 35 yanak hemde hafif karpuz biçimdeki lastiklere hala balon yaptırmadım, alırken acaba sürebilirmiyim diye çok düşünce vardı kafamda.
bendeki lastikler petlas biraz yol sesi arttı ama 225-35-19 ebatları ,fiyatına göre mükemmel bana göre , yağmurlu havada kurudan daha iyi tutuyo![]()
19 janti 245 35 19 lastikle kullanıyorum. sorun yaşamadım. ama lastiği havasiz brakma. haftada bir hava basıncını 40-42 lere sabitle.
SWAT
Konuya bi hort gelsin..
Volk Racing, Advan, Prodriv gibi markaların orjinal jantlarını nereden bulabilirim?
Sanırım @Dragger abi yardımcı olabilir
Superb
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)