Valla piyasaya dusmezde insallah ben alirsam.. Style128 (karpuz) varken kimse baska 19 jant almaz gerci belki o avantajim olur
Not: arada kaynamasin 3. Sayfada son jant aklimizdaki
Valla piyasaya dusmezde insallah ben alirsam.. Style128 (karpuz) varken kimse baska 19 jant almaz gerci belki o avantajim olur
Not: arada kaynamasin 3. Sayfada son jant aklimizdaki
Valla 20 imkansiz gibi bisey.. Keske bu jantlari bulabilsek ama tr de cok kisitli secenekler e60 icin x5 x6 jantlari var anca onlari da et si tutmuyo.. Bi de araba 5.20 20" le yerinden kalkmaz gibi gelio bana..
abi sen daha jant almadın mı
style 128, frankurt, x6 jant lastik takım geldi hemen satıldı bilsem sana söylerdim
ama o m6 jantlarını takma bence e36larda bile var
Araya tampon isi girdi butceyi anca jant kivamina getirebildimyarin ya da obur gun bitiricem jant isini artik ama bunlari daha once hicbi arabada gormemistim 17 si falan da yok diye biliyorum emin misi eski m6 jantlari olmadigina 36 dakilerin. Piyasa janti istemiyorum yaw
128 lerde bugun kazim karabekirde herkes takiyodu.. Hatta 19 lastik skntisi cekiyoruz bu jant yuzunden diyolardi1250ye kadar veriyolar onlari benim bu jantlar 1000lira o yonden de avantajli aslinda
http://img542.imageshack.us/img542/7...ikatbildhi.jpg
evladımı keserim..![]()
Tango-1 never dies.
abi ben senin yerinde olsam çakarım flanşları takarım x6 ları e60 alemine dur derim![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
20 lastik cok pahali jant da oyle + spacer parasi bi de araba essek olucak iyice.. Suan ici zor ama illa ki sıkılıcaz bu janttan da ileride insallah o da olur![]()
http://www.thhe.dk/biler/BMW_7series-01_1600.jpg
alper tr'de bulma şansın varmı bilmiyorumda bulursan ve takarsan
.
yapan takan varmı bılmıyorum tr'de varmı bulunurmu bu jant onuda bılmıyorum amaama işte
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Valla onur panpa m5 replicalarini aldim jantin ic rengi arabanin rengiyle nerdeyse ayni o tavladi beni senin eklediklerini de cok dusundm buldum da hatta ama hem bursadaydi jantlar hem de lastik olculeri biraz buyuk kaliyodu bana kargo yap ankaraya lastik ara usedim valla.. Suan fotolari eklesem baya bi insan begenmiycek onu da biliyorum suan.. o yuzden arabayi basana kadar eklemiycem sanirim (teaser 1 2 tane atarim ama dayanamam).. Ama basiklikla begenilicek eminim olmadi degistiririz enazindan lastiklerim var artik
bi de normalde diger jantcilarin sadece jant icin istedikleri paraya jant lastik aldim eski bi jantcimi bularak tesadufen keyfim yerinde yani.. Yazan fikrini belirten herkes saolsun
![]()
Haci valla sıkılmam çok surmez jantci benden sonra 1 arabaya daha satmis piyasaya düşünce sökücem Csl de de oyle yapmistim.. 5 kollu x5 jantini takicam oyle ya da boyle bi gun
Yildiz jant var sanayide orda umit var ondan aldim uygun oldu hakkaten.. Cikma alicakken sifir almis oldum lastikleri falan.. Seni de aradigimda gel diycektim de ev uzaktir falan diye keyfini bozmiyim hic dedm saolasin
Aha bu da teaser fotosu telefondan yukledim oldu mu pek bilemedm konu acicam arabaya
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)