Arkadaşlar, servise bıraktım bugün bütün parçaları.. Anlayacağınız anlaştık güç belaHayırlısıyla önümüzdeki hafta bitmiş olur.
Arkadaşlar, servise bıraktım bugün bütün parçaları.. Anlayacağınız anlaştık güç belaHayırlısıyla önümüzdeki hafta bitmiş olur.
Auto King var dostum Eski özen son duragı nın oldugu kanalın üstünde hemen Seyhan oto diye geçiyor ismi Tabelası Kooocaman bir AutoKing Diye yazıyor.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Hayırlısıyla ter temiz bitirelim de profesyonel foto çekeceğiz arkadaşlarla. O fotoğrafları paylaşırım
@mechanic evet servis boyayıp montaj yapacak. Fiyat olarak da 900'e anlaştık..Güvenemediğimden rastgele kaportacıya bırakmak istemedim açıkcası. Belki istanbul-ankara-izmir gibi yerlere göre fiyat biraz yüksek ama adamlar o konuda hiç sıcak değiller. (yani adana da ki tek yetkili bayii olduklarından + tok olduklarından sıfır araç satımında bile ne indirim ne de hediye vs. söz konusu olabiliyor)
Biz de 3 kuruş fazla olsun sağlam olsun napalım dedik. Boya işi sonuç da 1 ay sonra boyalar atmaya, tampon çatlayıp kabarırsa yazık olur..Olmuşken orası olsun inşallah hak ettiği gibi olur.
@YunusCan Biliyorum autoking'i ama orası da az uz fiyat vermezdi herhalde.
Bugün boyanmaya başladı. Muhtemelen çarşamba günü tamamlanmış olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)