duz plaka daha guzel duruyor...
Printable View
duz plaka daha guzel duruyor...
plakalıksız takarsam çift taraflı bantla yapıştırmam lazım ben hava girişinin olduğu yere L şeklinde bi demirle takmayı düşünüyorum ki foto çekimi ya da canım istediğinde plakasız gezmek için sökebiliyim. ya da delicem onu hiç istemiyorum.. plakalıksız olmuyo o yüzden malesef
alper önede arkayada düz tak özellikle arkaya sakın kare takma at s2ne kelebek konmus mısalı olmus o heybetlı gorunuşe göre.. Öne de direk L ile monte etcekmıssın ztn dırek duz plakayı tak devam..Yada illa kare takıcaksan su ınıp cıkan zımbırtılardan al ona tak bas dugmeye gırsın tamponun ıcıne alt havalndırma yerinden.
Ön arka kare derim ben. Benim aracımda d ön arka kare ve böyle daha güzel olduğunu düşünüyorum.
abi bunda da vns plaka beklerdik :D
kare plaka önde hitler bıyığı durmuş bence düz plaka tak
bi takıp deniycem sanırım yarın olmadı düze geçicez napalm:o
biraz öyle oldu hakkaten hiç de sevmem karaktersizi :) VNS plaka da ikameti sağlık sigortası yüzünden gölbaşına aldığım için olamadı.. bi tükan açabileydik inşallah bidahaki araba yine vns olur
Ön taraftan çekilen fotolarına kaç kere baktıysam hep Hitler bıyığını gördüm :D Farklı bir izlenim vermiyor :D Arkası için de o heybetli görüntüye küçük plaka pek gitmemiş sanki, oyumu düz plakadan yana kullanıyorum yani :)
Orj. versiyon Düz, direk takın plakasız daha güzeli can sağlığı.
kesinlikle düz takmalısını abi ama ben bu arabalar öne plaka yakıştırmıyorum
ben de hiç olmamasından yanayım da işte baba da baya sevdi arabayı benden çok o kullanıyo.. yoksa ben bi şekilde idare ederim takmam hiç.. keşke dün konu açaymışım ya plaka parasından geçtim de tee iskitlere gittim boşuna :)
şıklara hitlere benzemiş seçeneği koysaymışım keşke :D
Gönül ister ki; Öne plaka takma. Arkaya düz tak. : )
2. Öne kare, arkaya kesinlikle düz. : )) Bi de carbon bmw logosu ayarla en acilinden abi. : )
kalın arabaya düz gider :)
Kare plakaya ilave bobreklerin mat siyah olmaliii rizeli kardesim dene dedigimi cok dua edersin yaptik biliyorum ya :)
bence one kare cok yakismis, arkaya duz tak ama :)
o küÇÜK plakayı taktığın gün unut bütün dediklerimi yık heykellerimi alper:D
önde de arkada da düz güzel oluyor.
Hiç takma en güzeli :)
Ne olursa olsun app ve uzun tak derim :) Kare plaka arabayı tombik gösteriyor :D