düz daha dolu dolu duruyor...
Printable View
düz daha dolu dolu duruyor...
kare plaka için az derinlik olsaymış belki hoş durumuş ama böle ulu orta kalmış gibi görünüyo.çok mu kötü hayır...** uzun plaka daha ağır klas görünüyo sanki hocam.Bi öneri...M plakalıklar var,sağ alk köşesinde M işareti var ve plakanı içine otortuyosun belki öle daha değişik durur bilemedim ;)
bencede düz olsun kare çok ufak durmuş aracın cüssesine göre :D
arabayı aldım alalı bekliyorum biri hediye alır 25 liralık logo diye bi Allahın kulu da almadı :)
denedim denedim güzel duruyo ama arabaya jant gelene kadar apaçilik yapmıyım diyorum.. jantımı alıyım basıyım bi ondan sonra böbrekle difüzörü gun metal yapıcam:icon_tup:
M değil de Bmw Team Germany yazıyodu eski arabamda bagajda öyle bi plakalık güzel olur hakkaten.. güzel fikir :)
ikisini de takılacak hale getiricem önce kareyi bi takıcam linç etmezseniz beni :) sonra bakalım kısmet :)
http://b1205.hizliresim.com/x/4/596cg.jpg
benim dediğim plakalık bu üstad.sağ alt köşesinde civic RR yerine M işareti var.plakalık çerçeve değil.kendi siyah zemini var.
yok yok anladım dediğini de m olmayan arabada ///M logosuna gıcık oluyorum işte :)
kare plaka adolf hitler bıyığı gibi durmuş.
düz iyidir öbür türlü boş duruyor öndede arkadada hiçbir türlü yakıştıramadım kareyi.
takma abi hiçbirini. Plakasız daha iyi durur :D
plakada 53 var ne taksan olur :)
kesinlikle düz :)
Düz plaka ;)
Düz iyidir.. güzel duruyor..
öne takma arkayada düz tak geç.. araba zaten ağırlıgı olan bi araba polis o kadar üstüne gelmez bence :D
öne plaka takmasan daha güzel olur:) plaka bozuyo arabaların görüntüsünü
düz daha güzel ama kare plakayı başka bir yere takarsanız daha güzel durur.Mesela alttaki ızgaraya
düz plaka daha iyi