ön plakaya denedim tutmadı 2 saat bile o yüzden öne ince vida ile yaptım zımba oldu oda :)
Printable View
Siyah çekomastikle oldukça sağlam duruyor arkadaşlar, yanlız tek bi sorun var ilerde çıkarmak isterseniz biraz sıkıntılı :)
Teroson çok güçlü bir silikon ancak sökmek istediğinde plakaya zarar vermeden sökemessin.
Arkadaşlarımız 3M in çift tarflı bantını önermişti ancak Bauhausa gittiğimizde bulamamıştık. Ancak Bison Montage Kit Tape 19mm x 1m - Hırdavat böyle birşey bulmuştuk. Bunun 120 KG taşıma kapasiteli olanıydı. Birde aynı markanın silikonundan almıştık. Allah korusun bir kaza halinde nasıl çıkar onu düşünüyouz. Çok fena oldu.
Ömürlük olsun yaptım mı bir daha çıkarmam diyorsanız yukarıda söylenenleri kullanın ama ileri ki zamanlarda değişiklik yapabilirim derseniz hiç bulaşmayın.
Niye mi?
Vakti zamanında aracın plakalarını hiç değiştirmeyiz dedik çift taraflı bant ve siyah Mastik silikonu bol bol kullandık ama şimdilerde sıkıntısını yaşıyorum.
Aracıma 2 adet APP kare plaka yaptırdım. Ön tampon RR olarak değiştiği için gelen plakalardan birini ön için kullandım.(sıkıntı yok)
Arka da duran mevcut plakayı çıkarmaya dötümüz yemedi :) Plakayı çıkarmaya çıkarırdık eğerek,bükerek,kırarak sorun olmazdı ama iz bırakması yüksek ihtimal olduğu için şuan dokunamıyorum.
1 adet APP kare plakam var ama takamıyorum. İz kalmasından korkuyorum. Tuningci arkadaşlar sağolsun iz kalırsa oraya beyaz folyo çekeriz demeleri üzerine hiç sökme işine girmedim. :D
Evet 3M in ürünü. Bana da reklam işleriyle uğraşan bir tanıdığım vermişti. Arabanın torpidosunda saklıyorum. Allah korusun bir durum olsa tampon eklerini bile geçici süreliğine tutar yani o kadar sağlam görünüyor.
würt iyi yapıştırırda çıkarırken sıkıntıı :D
düz yerlere çift taraflı bant harflerin şişkin olan yerlerine silikon vuruyor güzel bir şekilde otutturdun mu tamamdır ;) bütün müşterilerime böyle yapıyorum sıkıntı olmuyır
bende 3m'in çift taraflı bandını kullanıyorum 2 ay oldu yağmur çamur dinlemedi :)
sorunun cevabı aslında içinde gizli dışarda arama !!11!!1
3M 50 kg lik cift tarafli bant
Scoth yanlis azmis olabilirim yine onunda heavy duty diye bir modeli var oda etkili
dayson diye bir ürün var silikon gibi siyah renk ömürlük diyebilirim ama çıkarması sorun işte :( kapı eşiklerini ve krom panjur gibi aksesaurları onunlar yapıştırdım çok inat bir yapıştırıcı :D
Silikonla yapıştırdım bende hiç bir sorun yok ;)
Cift tarafli bantin isini adam akilli yapabilmesi icin net hatirlamamakla birlikte band sicakligi 25 olmasi gerekiyor. Lazimsa bir ara uretime girer bakarim ( cift tarafli bantli kapi citalari ozel bir tezgahta bekletiliyor yapistirilmasi icin)
Ben artik plakalik kullaniyorum sahsen.
Su an kirmizi beyaz yazi ile Park Auto yaziyor plakaliklarimda. Bir takimda kirmizi speed yazan var:)
edit: bant secerken banyo icin olan ozellerden alin. Banyo vb gibi nemli ortamda bile etkili oluyorlar ki yagmurada daha cok dayanir demek bu
kesinlikle cok saglam o bant birgün polis plakayı sök dedi , elimle cektim plaka sekilden sekile girdi gelmedi tamponum cıkıcaktı nerdeyse arabadan cakı cıkardım bantı kestim yarısı tamponda yarısı plakada kaldı :D birde plakayı yapıstırmadan önce tamponun kavisine göre plakayı elinde bükersen köselerde sıkıntı olmaz ;) tam oldugunuda plakanın tek ucuna bastırdıgında diger ucun havada kalmıcak sekilde ayarlarsan hic sıkıntı olmaz ;)
Markasını bilmiyorum, 1-2 yıl önce çift taraflı silikonlu bantla yapıştırmıştım.
Arkalar boyalı yüzeyde olduğu için sökmek istedim sonradan, plakalıkla takılcaktım. Biraz uğraştım tecrübesiz olduğum için sökemeyeceğimi anladım, Ömer'in yanına gittik ekmek bıçağı ve ince bi bezle çıkartmıştı.
Bu yaz muhtemelen 55'e ya da 61'e gıcığı olan biri Zeytinburnu'nda ön plakayı sökmeye çalışmış becerememiş :) Sadece sağ tarafı biraz havada kalmış. Pek belli olmasada öyle duruyor şuan nazarlık hesabı.