User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: plakayı neyle yapıştırıyorsunuz ?

akko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ön-arka şeffaf slikonla yapıştırdım.arka taş olduda ön taraf dediğiniz gibi plastik olduğu ve çok az eğimli olduğu için attı kenarları flan.Bi çare bulucaz artık...
    ön plakaya denedim tutmadı 2 saat bile o yüzden öne ince vida ile yaptım zımba oldu oda
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

https://www.instagram.com/akkosgarage/

KAAN INTERNATIONAL LOGISTICS

Solu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyah çekomastikle oldukça sağlam duruyor arkadaşlar, yanlız tek bi sorun var ilerde çıkarmak isterseniz biraz sıkıntılı
    98 Kia Sephia 1.6
    04 Peugeot 307 1.4
    01 Alfa Romeo 156 2.0
    04 Alfa Romeo 156 1.6
    97 Opel Astra GSI

94 Nissan 200 SX S13 (= Ne Arabalar Geldi Gecti Ama 200 SX Hayali Hic Bitmedi =)

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teroson çok güçlü bir silikon ancak sökmek istediğinde plakaya zarar vermeden sökemessin.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Sabri-A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlarımız 3M in çift tarflı bantını önermişti ancak Bauhausa gittiğimizde bulamamıştık. Ancak Bison Montage Kit Tape 19mm x 1m - Hırdavat böyle birşey bulmuştuk. Bunun 120 KG taşıma kapasiteli olanıydı. Birde aynı markanın silikonundan almıştık. Allah korusun bir kaza halinde nasıl çıkar onu düşünüyouz. Çok fena oldu.

bozdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben sadece çift taraflı bantla yapıştırdım fakat durmadan köşeleri açılıyor silikon diyorlar fakat plakayı çıkartırken silikon boyaya zarar vermez mi ? şu an app de değil zaten yapamiycamda şu anlık o yüzden app yaptırdığımda silikonla yapıştırdığım plakayı zarar vermeden sökebilirmiyim ? öneriniz nedir kısacası neyle yapıştırayım ?

Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siyah cam silikonu

Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mastik silikon siyah gri
    Ömürlük olsun yaptım mı bir daha çıkarmam diyorsanız yukarıda söylenenleri kullanın ama ileri ki zamanlarda değişiklik yapabilirim derseniz hiç bulaşmayın.

Niye mi?

Vakti zamanında aracın plakalarını hiç değiştirmeyiz dedik çift taraflı bant ve siyah Mastik silikonu bol bol kullandık ama şimdilerde sıkıntısını yaşıyorum.

Aracıma 2 adet APP kare plaka yaptırdım. Ön tampon RR olarak değiştiği için gelen plakalardan birini ön için kullandım.(sıkıntı yok)

Arka da duran mevcut plakayı çıkarmaya dötümüz yemedi Plakayı çıkarmaya çıkarırdık eğerek,bükerek,kırarak sorun olmazdı ama iz bırakması yüksek ihtimal olduğu için şuan dokunamıyorum.

1 adet APP kare plakam var ama takamıyorum. İz kalmasından korkuyorum. Tuningci arkadaşlar sağolsun iz kalırsa oraya beyaz folyo çekeriz demeleri üzerine hiç sökme işine girmedim.

Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kırmızı renkte çift taraflı bi bant var markasını filan bilmiyorum ısıtıp yapıştırınca silikon kadar güçlü yapışıyor.3m in olabilir.

Bence silikonla rezil etme kaportayı tamponu..
    Evet 3M in ürünü. Bana da reklam işleriyle uğraşan bir tanıdığım vermişti. Arabanın torpidosunda saklıyorum. Allah korusun bir durum olsa tampon eklerini bile geçici süreliğine tutar yani o kadar sağlam görünüyor.

AtmoSpheriC
    Misafir
    würt iyi yapıştırırda çıkarırken sıkıntıı

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düz yerlere çift taraflı bant harflerin şişkin olan yerlerine silikon vuruyor güzel bir şekilde otutturdun mu tamamdır bütün müşterilerime böyle yapıyorum sıkıntı olmuyır
    Peugeot Sport

DenizKaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 3m'in çift taraflı bandını kullanıyorum 2 ay oldu yağmur çamur dinlemedi

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorunun cevabı aslında içinde gizli dışarda arama !!11!!1
    Dr.Ecu

cRc Ramo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Asimos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki siyah silikonla tampona yapıştırılmış plakayı nasıl sökücez arkadaşlar?

kolay kopmiycak herangi bi ip, misina olabilir.keserek ayırabilirsiniz.

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3M 50 kg lik cift tarafli bant
    Scoth yanlis azmis olabilirim yine onunda heavy duty diye bir modeli var oda etkili

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kırmızı renkte çift taraflı bi bant var markasını filan bilmiyorum ısıtıp yapıştırınca silikon kadar güçlü yapışıyor.3m in olabilir.

Bence silikonla rezil etme kaportayı tamponu..
    3 m ni çift taraflı bandı gercekten cok kalıtelı

jdm039 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dayson diye bir ürün var silikon gibi siyah renk ömürlük diyebilirim ama çıkarması sorun işte kapı eşiklerini ve krom panjur gibi aksesaurları onunlar yapıştırdım çok inat bir yapıştırıcı

brky33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Silikonla yapıştırdım bende hiç bir sorun yok
    1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk

'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cift tarafli bantin isini adam akilli yapabilmesi icin net hatirlamamakla birlikte band sicakligi 25 olmasi gerekiyor. Lazimsa bir ara uretime girer bakarim ( cift tarafli bantli kapi citalari ozel bir tezgahta bekletiliyor yapistirilmasi icin)

Ben artik plakalik kullaniyorum sahsen.

Su an kirmizi beyaz yazi ile Park Auto yaziyor plakaliklarimda. Bir takimda kirmizi speed yazan var

edit: bant secerken banyo icin olan ozellerden alin. Banyo vb gibi nemli ortamda bile etkili oluyorlar ki yagmurada daha cok dayanir demek bu

brky33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cift tarafli bantin isini adam akilli yapabilmesi icin net hatirlamamakla birlikte band sicakligi 25 olmasi gerekiyor. Lazimsa bir ara uretime girer bakarim ( cift tarafli bantli kapi citalari ozel bir tezgahta bekletiliyor yapistirilmasi icin)

Ben artik plakalik kullaniyorum sahsen.

Su an kirmizi beyaz yazi ile Park Auto yaziyor plakaliklarimda. Bir takimda kirmizi speed yazan var

edit: bant secerken banyo icin olan ozellerden alin. Banyo vb gibi nemli ortamda bile etkili oluyorlar ki yagmurada daha cok dayanir demek bu
    Hocam bu kırmızı speed yazan plakalıkdan nerde bulabilirim?
    1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk

'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bora1311 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3m in dıs cephe de kullanilan cift tarafli banti işe yarar, bende ondan kullandım. silikon kullanma taraftari degilim... bauhaus dan almistim...
    kesinlikle cok saglam o bant birgün polis plakayı sök dedi , elimle cektim plaka sekilden sekile girdi gelmedi tamponum cıkıcaktı nerdeyse arabadan cakı cıkardım bantı kestim yarısı tamponda yarısı plakada kaldı birde plakayı yapıstırmadan önce tamponun kavisine göre plakayı elinde bükersen köselerde sıkıntı olmaz tam oldugunuda plakanın tek ucuna bastırdıgında diger ucun havada kalmıcak sekilde ayarlarsan hic sıkıntı olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle cok saglam o bant birgün polis plakayı sök dedi , elimle cektim plaka sekilden sekile girdi gelmedi tamponum cıkıcaktı nerdeyse arabadan cakı cıkardım bantı kestim yarısı tamponda yarısı plakada kaldı birde plakayı yapıstırmadan önce tamponun kavisine göre plakayı elinde bükersen köselerde sıkıntı olmaz tam oldugunuda plakanın tek ucuna bastırdıgında diger ucun havada kalmıcak sekilde ayarlarsan hic sıkıntı olmaz
    Evet hocam aracımın gecen gün plakası düştü, 3M çift taraflı bant kullandım çok sağlam oldu. Eskiden siyah slikon + çift taraflı bant kullanırdım. Şimdi çift taraflı bant yetiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Markasını bilmiyorum, 1-2 yıl önce çift taraflı silikonlu bantla yapıştırmıştım.
    Arkalar boyalı yüzeyde olduğu için sökmek istedim sonradan, plakalıkla takılcaktım. Biraz uğraştım tecrübesiz olduğum için sökemeyeceğimi anladım, Ömer'in yanına gittik ekmek bıçağı ve ince bi bezle çıkartmıştı.
    Bu yaz muhtemelen 55'e ya da 61'e gıcığı olan biri Zeytinburnu'nda ön plakayı sökmeye çalışmış becerememiş Sadece sağ tarafı biraz havada kalmış. Pek belli olmasada öyle duruyor şuan nazarlık hesabı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)