User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
88 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Hydrographics Uygulama (Yeni)

RickPierOneiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence öyle bir zorluğu yok eli bu işlere yatkın olan herkes yapabilir diye düşünüyorum.
    bu site de bütün malzemeler satılıyor.

WT-DIRECT - Wassertransferdruck-Chromlack-Verspiegelungstechnik

bir kaç denemeden sonra herkes başarılı olabilir ama olmayabilir de
    dışarıda yaptırmak için harcanacak paraya insan kendisi deneme-yanılma yöntemi ile öğrenebilir.

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi atom mühendisliği kisvesine bürüdü işi..
    en basiti.... Al eline boya tabancasını arabanı boya. Eğer becerebilirsen bu iş tamam. denemesi kolay malzemede var. Arabada elinde. cesaret edip boyayabilirsen bu işide yaparsın.

Alıntı RickPierOneiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence öyle bir zorluğu yok eli bu işlere yatkın olan herkes yapabilir diye düşünüyorum.
    bu site de bütün malzemeler satılıyor.

WT-DIRECT - Wassertransferdruck-Chromlack-Verspiegelungstechnik

bir kaç denemeden sonra herkes başarılı olabilir ama olmayabilir de
    dışarıda yaptırmak için harcanacak paraya insan kendisi deneme-yanılma yöntemi ile öğrenebilir.
    Zooor ... bu işi 2005 de TR ye ben getirdim. O zamandan beri bir sürü adama öğrettim. Hiç biride denildiği gibi değil kolay işmiş demedi..
    Nasıl basit olarak görüyorsunuz anlamadım. Videodakilerin çoğu yapılan işin ancak çeyreği. Devamında neler yapılacak bir anlatsanızda bende bu basit işi daha kolay anlatmanın yolunu öğrensem.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mkerim bey sizn yeriniz nerede acaba ? Bir çayınızı içmek isterim.

Burasımıdır ?

CHROME PAINT - KROM BOYA BY NANOKROM - YouTube
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mkerim bey sizn yeriniz nerede acaba ? Bir çayınızı içmek isterim.

Burasımıdır ?

CHROME PAINT - KROM BOYA BY NANOKROM - YouTube
    Onlar kapattı...
    Sektör düşünüldüğü gibi olmadığından zaman zaman firmalar bu işlere giriyor. Forumda bahsedildiği gibi kolay zannederek. Fakat işin öyle olmadığını anlayarak ve birazda başarısız uygulama yaparak maliyeti arttırdıklarından eski işlerine tekrar dönüyorlar. PM den telinizi verirseniz size yardımcı olurum.
    Not: bu sitede satış amaçlı bir şey paylaşmamaya özen göstermekteyim. Bazıları gibi bu kanallardan mal satıp para kazanmak bana ters. Ayrıca biz sadece Malzeme üretiyoruz. Ve bireysel satış yapmıyoruz. Ben size uygulamacıların adreslerini veririm. Siz istediğinizden işinizi halldersiniz.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amca bakk eleman Vileda Kovasında yapıyor

carbon water transfer dash part mercedes slk - YouTube

İş aktivatörde bitiyor zannımca..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RickPierOneiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amca bakk eleman Vileda Kovasında yapıyor

carbon water transfer dash part mercedes slk - YouTube

İş aktivatörde bitiyor zannımca..
    lavaboda bile yaparsın. sana malzeme vereyim yap. ama lavaboyu veya küveti pisletirsen seni evden atmasınlar. Ben sana malzeme veririm. sen evdekilerden izin al.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lavaboda bile yaparsın. sana malzeme vereyim yap. ama lavaboyu veya küveti pisletirsen seni evden atmasınlar. Ben sana malzeme veririm. sen evdekilerden izin al.
    ne olacek en fazla küveti veya lavaboyu karbon kaplamış oluruz
    Galiba sen bu işi yapıyosun ve kendine rakip çıkmaması için milletin gazını alıyorsun

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onlar kapattı...
    Sektör düşünüldüğü gibi olmadığından zaman zaman firmalar bu işlere giriyor. Forumda bahsedildiği gibi kolay zannederek. Fakat işin öyle olmadığını anlayarak ve birazda başarısız uygulama yaparak maliyeti arttırdıklarından eski işlerine tekrar dönüyorlar. PM den telinizi verirseniz size yardımcı olurum.
    Not: bu sitede satış amaçlı bir şey paylaşmamaya özen göstermekteyim. Bazıları gibi bu kanallardan mal satıp para kazanmak bana ters. Ayrıca biz sadece Malzeme üretiyoruz. Ve bireysel satış yapmıyoruz. Ben size uygulamacıların adreslerini veririm. Siz istediğinizden işinizi halldersiniz.
    Ağabey ben sizin yanınıza sizinle tanışıp, tanımak için gelmek istiyorum ticaret için değil.
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O bahsettigin malzeme bu iste kullanılan bir sey değil. Öyle bir ölçüsü yok.
    bılıyorum aynı malzeme olmadıgını malzemenın fıyatından bahsedıyorum ben zaten,bu zamazıngonunda fıyatı o karbon kaplama fıyatına düşerse ozaman işte yapanlar bol bol cıkıcaktır demek ıstıyorum,adam tek deneme için kalkıp bu malzemeye 100 tl vermez tabı...

BORKED

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kendi aracımın bi cok parçasını boyadım, bebek gibi olmadı ama kötü de olmadı. bu işi de yapabilirim o zmaan öylemi mkerim amca?

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bnde ıddalıyım .herturlude yaparım iddaa da ediyorum. adresı verıyorum kargoyu yaparsınız ucretsız malzemenın. ardından bende sıze yaptıgım uygulamayı gonderırım
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bnde ıddalıyım .herturlude yaparım iddaa da ediyorum. adresı verıyorum kargoyu yaparsınız ucretsız malzemenın. ardından bende sıze yaptıgım uygulamayı gonderırım
    yapamadın mı ne olacak? sana malzeme hediye etmekte sorun yok.

Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kendi aracımın bi cok parçasını boyadım, bebek gibi olmadı ama kötü de olmadı. bu işi de yapabilirim o zmaan öylemi mkerim amca?
    bu bebek gibi olmak zorunda. asla hata yapmaman gerekiyor. sana malzeme hediye etmem evi kirletirsen seni evden mevden atarlar ona gönlüm razı olmaz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin malzeme falan vermeye niyetiniz yok, elinizde olduğundan da şüpheliyim gerçi. Evi kirletirsin bilmemne diye yokuşa sürüyosunuz işi besbelli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Equinox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin malzeme falan vermeye niyetiniz yok, elinizde olduğundan da şüpheliyim gerçi. Evi kirletirsin bilmemne diye yokuşa sürüyosunuz işi besbelli.
    sen nereden çıktın. sende mi istiyorsun. Ayrıca sen kazana düşmüştün sana yok. Bedava diye söyleyince nasıl atlıyorsunuz. aranızda karar verin iki kişiye malzeme göndereyim. bu sokağa atılacak bir şey değil. ben para istemiyorum ama her hangi bir yere 10tl (tema gibi) yatırın makbuzunu gönderin. hemen göndereyim. bu tipte bir konuşma falan yapanla işim olmaz. eğer bir şeye maddi hiç bir karşılık vermeden sahip olursanız o çöp olmaya mahkumdur. bu yüzden 1tl bile olsa bir ödeme yapmanız gerekir. Özellikle sen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen nereden çıktın. sende mi istiyorsun. Ayrıca sen kazana düşmüştün sana yok. Bedava diye söyleyince nasıl atlıyorsunuz. aranızda karar verin iki kişiye malzeme göndereyim. bu sokağa atılacak bir şey değil. ben para istemiyorum ama her hangi bir yere 10tl (tema gibi) yatırın makbuzunu gönderin. hemen göndereyim. bu tipte bir konuşma falan yapanla işim olmaz. eğer bir şeye maddi hiç bir karşılık vermeden sahip olursanız o çöp olmaya mahkumdur. bu yüzden 1tl bile olsa bir ödeme yapmanız gerekir. Özellikle sen.
    Güldürdünüz beni sabah sabah, öncelikle benim bir şey talep ettiğim yok sizden, öyle bir yazım da olmadı dikkat ederseniz. Konuyu takip ediyorum ve sizin işi yokuşa sürdüğünüzü hissettim, her okuyan da bunu düşünecektir emin olun. Madem bir laf çıktı sizden arkasında durun ve malzeme neyse gönderin, onlar da yapabildikleri kadarı neyse resimlesinler biz de görelim.

Ayrıca yaşınıza hitaben saygıyı elden bırakmadan yazıyorum burda, sen nerden çıktın gibisinden tarzınız pek hoş olmamış. Burası forum, isteyen istediği yere yazabilir diye biliyorum ben.

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek yaşıyoru mkerim amca kovucak kimsem yok malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek yaşıyoru mkerim amca kovucak kimsem yok malesef
    Yanlız bir yaş sorunu var aktivatörü 21 yaş altı kullanması yasak. Aynı alkol vs gidip satın alınamaması gibi. Bu ülkemizde galiba 18 yaş ama aktivatör için 21 yaş sınırı var malesaf. Yaşın 21 olunca gel.

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlız bir yaş sorunu var aktivatörü 21 yaş altı kullanması yasak. Aynı alkol vs gidip satın alınamaması gibi. Bu ülkemizde galiba 18 yaş ama aktivatör için 21 yaş sınırı var malesaf. Yaşın 21 olunca gel.
    affedersiniz ama ciddi anlamda sacmaliyosunuz. 2kisiye ucretsiz yollicam dediniz milletle dalga gecmek disinda hicbisey yapmadiniz. kac gundur merak ediyorum konu nereye gidiyor diye(kendi aracimda uygulama yapicam cunku) konuyu mukemmel bir sekilde baltaladiniz. yazmasaniz daha iyidi valla..
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendiniz yapamazsınız.... Saçmalamayın yada gidin paranızı bir yere kaptırın. Kendi aracına yapacaksan yapan yerlere git. Evde bu iş olmazzzz. Gene söylüyorum kendin YAPAMAZSIN. Bu folyo yapıştırmaya benzemez. Videoda her yapılanı yapanlardansan seni zor duruma düşürmek istemem.
    Ayrıca o iki kişiden biri siz değilsiniz. Biraz tecrübeli biri olması lazım ki hiç olmazsa ne yapamadığını söylesin. Malzemeyi teslim alan yorumları yapsın sonra konuşun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)