Herkeze gunaydin..
Kirilan jantin onarimi olurmu, kaynak vs ? Olursa n kadar saglikli olur ? Yanitlarsaniz sevinirim.
Allah kimsye kaza bela yasatmasin !
Herkeze gunaydin..
Kirilan jantin onarimi olurmu, kaynak vs ? Olursa n kadar saglikli olur ? Yanitlarsaniz sevinirim.
Allah kimsye kaza bela yasatmasin !
benimde aracımda bir seferinde kırılmıştı, imkanı yok yapamazlar dedim, öyle bir yaptılarki eskisinden iyi oldutabi ustaya kırığa göre değişir,balansı tutturmakta önemli
geçmiş olsun
samsun,cihan,28
Jant disdan yaklasik 2cm yirtik gibi de icden avuc ici kadar kirik var bildigin, Allah razi olsun insallah yaparlar, cok vakit aliyomu peki tamir ?
Nerden nekadar kirildigina bagli.ama yinede tvsiye etmem ben sonucta o jantta hep aklin olucak uzun yolda isinicak.eskisi kadar dayanimi olacakmi vs vs? Benimki kirildi kaskodan yenisini aldik
::(GEN ROTBALANS & JANT PRES & JANT BOYAMA & JANT KUMLAMA)))::: JANTLARINIZIN ESTETK CERRAHI
bi arkadaşım aracının jantını burada tamir ettirdi yıllardır sıkıntısız kullanıyo
bi arkadaşım parça parça kırmıştı. yaptılar inanamadım. ama ben jant bulunmazsa yapılmasına karşı değilim. ama performans aracıysa bence tehlikeli
AmcaPolo
çok kötü durumda değilse yapılır
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Ilk resimdeki jantin icten catlak hali, avuc ici kadar falandir, cok net degil heralde.
Oncelikle gecmiş olsun. Cevizlibağda eren jant var oraya bir bak zaten gorunce anlayacaksın ne jantlat tamir ediliyor sasarsın. Seninki cok ufak bir sıkıntı gibi gozukuyor
Adamlar ne işçilik çıkarmışlar beeeemaşallah vallahi
Bu adamlar acaba jantı ortadan 2 ye bölüm et degerini biraz kısaltıp geri kaynatırlar mı![]()
benim aracında kırılmıştı işin ehli kişiler yaptığında herhangi bir sorun olmuyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)