Selam,Kıbrısın sıcağında koyu renk yakararaç turizm bölümü otoparkında ***** ağaç ve gölgelik fazla yok ne kadar açık ton o kadar iyi,hangi firmada boyatmayı düşünüyorsunuz?
Araç boyatacak olsam kesinlikle çok az bulunan s2000 moonrock giriyi seçerdim zamanında jant boyatmıştım ışığı gördüğü yerlerde mor sim yanısımaları gerçekten çok hoş duruyordu bana göre![]()
![]()
#RenaultSport Clio-R
Şuan belli değil ancak zemini boyaya kendimiz hazırlayıp bir günlüğüne fırın kiralayıp boyacı bir arkadaşımıza boyatmayı düşünüyoruz
Şuan 38p ile s2k synchro silver arasında gidip geliyorum, tavan konusuna gelirsek; bir bikini top yapma hayalimiz var ve muhtemelen o renklerden biri olacak
Moonrock rengi benim için biraz koyu yapıları 25G ile çok benziyor mor parlaması vs.
Machine Grey'i düşünemiyorum bile Kıbrıs sıcağında çile çektirir
Şuan ki kararım s2000 lerin synchro silver'i gibi gözüküyor veya 38p karar veremedim
![]()
Başından beri aklımı kurcalıyor bu renk tam istediğim mermi algısını yaratıyor bende![]()
13R Mercury Silver diye geçiyor ama bugüne dek hiç yüzüyle görme şansım olmadı. Başka hangi arabada kullanıldı o da yazmıyor internette.
Acaba 38p liquid silver metallic'e göre daha mı açıktır yoksa daha mı koyu? İsteğim 38p'ye göre çok hafif daha koyu olması.
F10 Space Grey tavsiye ederim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yabancı forumları talan ede ede sonunda 38p'li bir nb bulabildim, jant seçimi vs. yanıltıcı derecede vasat ama sizce olmuş mu?
Bence yumuşak hatlar rengin asıl karakterini göstermemiş, birkaç ton koyu hali daha iyi duracak gibi?
Severek takip ediyoruz Yavuz abiKaiser Silver'a karar verdim sayılır
Öneri için teşekkür ederim, büyük bir ihtimalle nsx kaiser silver yaparım![]()
Hayırlı olsun kardeşim kolay gelsin![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bence de 38P Liquid Silver Metallic
Toyota CHR üzerinde gördüğüm koyu gri renk favorimdir. Ama kodunu bilmiyorum![]()
Coğrafya kaderdir
Bro hiç olmamış bence buDaha koyu olmalı kesinlikle. NC'de de sevmiyorum bu rengi çok basit gösteriyor otomobili.
Kaiser silver güzel. Dediğimin de arkasındayım. Bu sebepten 25G'yi eleme derim. Yakın tonlarda herhangi bir griye boyatsanda yan yana gelmedikçe aynı renk olmadığını ayıracak göz yok zaten kimsede. Önemli olan senin hangi rengi sevdiğin/beğendiğin.
Konu ACTPK tarafından (01-06-2020 Saat 10:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
Abi muhtemelen Lefkoşa'da olacak, boyayacak kişiyi bende birebir tanımıyorum arkadaşım referans oldu yaptığı işleri de beğendim. Döndüğüm de tanışınca burada da yazarım.
Aynen dostum bende 38p'yi nb'de beğenemedim, gittiğimde iyi kötü bir iş bulamazsam arabayı alıp gelme durumumda var öyle olursa İzmir'e döndüğümde hem tanışır hemde renk konusunda da bir beyin fırtınası yaparız. Olur da orada boyatacak olursam Kaiser ile Titanium Metaliği yan yana boyatıp hangisi daha derin ve metalik duruyor görüp ona göre karar vericem.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)