bu haliyle satmak istedğinizde tahmini ne kadar veriyorlar ?
sanki toplatmak ciddi masraf olacak gibi duruyor
bu haliyle satmak istedğinizde tahmini ne kadar veriyorlar ?
sanki toplatmak ciddi masraf olacak gibi duruyor
geçmiş olsun okan arkadaşı Allah korumuş,bunu toplamak için uğraşmaya ve masraf etmeye değmez hurdaya versin arkadaş toplıyacagı paraya bı 306 daha alır
ne 4000 ne 5000i arkdaşlar 20bine yakın masraf war o araçta... bence expert mi dniyor ne deniyor kaskocuyu bulun ayarlayın perte çıkartın aracı derim...
gidip 1500 liraya şahin alın arabanın arkasından vurun.sonra polisi çağırın arkadan çarpma sonucu direksiyon hakimiyetini kaybettiğine dair rapor tutturun.şahin'in trafik sigortası 15 bin liraya kadar öder.zaten sigorta bu arabayı perte ayırır.
komançero garage
ne bos yorumlar yabıosnuz ya adam kasko yok demiş daha okumadan ahkam kesiyosunuz arabaya bakıp.zaten bu aracın 2. eli 20 binlira anca eder nası 20 lira tutacak bana bi sölermisin ? busaaten sonra yetkili servise gidecek hali yok heralde...
kazayı yaban arkadasada gecmiş olsun bu arada benm burdan gordugum kadaryla 7-8 binlira civarı tutar
arkadaşlar çok teşekkürler gerçekten arkadaşın sağ salim çıkması bile mucizeydi dediğim gibi tesellimiz oldu fakat tabiki şimdi aracın derdine düştük.
İkitelliden yakından tanıdığım bi çıkmacı abimden bilgi aldım resimleride detaylı olarak gösterdim ve gördüğüm hasarları yazdım ona. Bana dediği aynen şu ; "aracı burgazdan kendi çekicimle gelip alırım mekanik kaporta dahil eski haline getiririm komple boyada atarım cila ve pastada çektiririm ve basar marşa gelir burgaza bırakırım anahtar teslim hepsini senin için 4.500tl ye halledebilirim sıkmayın canınızı" dedi..
Ben fiyatı çok iyi buldum zaten araç kaza yapmasada boyaya girecekti en az 1.500 boyası tutuodu taş vurukları çizikler nedeniyle boyancaktı. Buda en azından teselli oldu ve fiyat gerçekten çok iyi geldi bunların hepsi içinde.. ne diosunuz ?
yürüyen aksamında ve gidişindede resimlerden gördüğü kadarıyla çıkmacının söylediği eski halinden farklı olmaz dedi zaten orjinal yine çıkma parçalarla toplucakmış ama tabi daha aracı canlı görmedi bu gördüğünüz resimleri gördü kendi..
aracın yürürüde çok güzel daha orjinal 100.000 de yeni girdi araç tertemizdi içi olsun dışı olsun maşallah maşallah diyip imrenerek bakıoduk ama işte kaderde yazılmışsa kaçışı olmuyo bizde motorda en azından hasar yok diye toplatmayı düşünüyoruz bize 4.500 çok makul geldi fiyat ..
Bu haldeki değerini araştırdınız mı?
Şahsi görüşüm ben bu arabayı bi daha kullanmam..Ya ucuza toplayıp satmaya bakardım yada verilebiliosa bu şekilde verirdim.
Geçmiş olsun..
Dr.Ecu
bu halde 3-4 e gider en fazla oda motor sağlam die yoksa o kadarda etmez
4.500 çok iyi fiyat vermiş.
dediğin gibi 1,5-2,000 tl zaten komple boyası tutardı bu aracın.
2,500'e bunları yapacaksa gerçekten mükemmel fiyat.
Yetkili servis reno yaptırmıştık aile aracını sol ön taraf sadece sadece hasarlıydı o kısımıda çok benziyordu. Tabiki motor vs... kısmında bir problem yoktu... (Aks...vs)
3.500 Masraf çıkmıştı. Tek parça boyalı+jant+lastik...vs filan.
Komple boya ile gerçekten çok iyi fiyat.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)