Schumi Nickli Üyeden Alıntı
Ben boyatırken camı söktürdüm.Eski fitili ile taktırdım. Camcı arkadaşımdı. Hiçbir sorun olmadı.Zaten camcılar artık profesyonel olmuşlar. Şimdi camım çatladı cam değişecek gene hiçbir şüphem yok.
Gelelim boya işine. Zımpara işine önem ver. Bagaj kapağının menteşesinin olduğu yeri zımparalamamışlar boya 10 kuruş kadar kabuk gibi kalktı. Nasıl miğdem bulandı anlatamam. Başka hiçbir sorun olmamasına rağmen (kapıdaki anahtar çiziği hariç) sene yaza tekrar boyatasım bile var. Boyacını iyi seç. Eş dost olmasına değil kaliteli ve esnaf olmasına önem ver. İşçilikten kaçmasın. Sen acele ettirmesen bile yavaş yavaş ama kötü iş yapan bi sürü insan var.
Renk işine gelince. :D Sarı iyidir ama sakın 106 sarısı yapma. Birde CF işini abartma kanka. Birde sebo işi gerçek CF kullan. Araban siyahtan canlı bi renge geçince şu anki CF ler sırıtabilir. Vede ön arka logoların mutlaka olsun. :)
Alternatif renk olarak 207 KöpekBalığı grisi olabilir. Veya her zamanki favorim kırmızı. Ama nazar boncuğun çko olsun :D