sarı güzel renk ama cf ile beyazın uyumu mükemmel.s2k beyazı bencede güzel olur
Sarı 1
Sarı 2
Beyaz
Mavi
sarı güzel renk ama cf ile beyazın uyumu mükemmel.s2k beyazı bencede güzel olur
barnak bassam olurmu ?
benim kafamı kurcalayan tek şey ön camı söktükden sonra yeniden takıldıgında fitillerin sırıtması yada ilerde su alması olurmu ?[/QUOTE]
ön camı sökmesende olur bence fitili sökünce zımpara için gerekli alan oluyo ama fitil eskiyse yenisini al boyandıktan sonra çok sırıtıyo..
bro farın altı bagaj menteşesi kelebek camı altlarında paslar oluşmuş artık ön camın o aralarda da var su alan yerlerde paslar mevcut o yüzden ön camı söktürücem benimle yaşlanıcak sonuçta![]()
bu kapı ve cam fitillerini nerden alıcam? servis, camcı ? orjinal gibi oluyormu fitiller
Ben boyatırken camı söktürdüm.Eski fitili ile taktırdım. Camcı arkadaşımdı. Hiçbir sorun olmadı.Zaten camcılar artık profesyonel olmuşlar. Şimdi camım çatladı cam değişecek gene hiçbir şüphem yok.
Gelelim boya işine. Zımpara işine önem ver. Bagaj kapağının menteşesinin olduğu yeri zımparalamamışlar boya 10 kuruş kadar kabuk gibi kalktı. Nasıl miğdem bulandı anlatamam. Başka hiçbir sorun olmamasına rağmen (kapıdaki anahtar çiziği hariç) sene yaza tekrar boyatasım bile var. Boyacını iyi seç. Eş dost olmasına değil kaliteli ve esnaf olmasına önem ver. İşçilikten kaçmasın. Sen acele ettirmesen bile yavaş yavaş ama kötü iş yapan bi sürü insan var.
Renk işine gelince.Sarı iyidir ama sakın 106 sarısı yapma. Birde CF işini abartma kanka. Birde sebo işi gerçek CF kullan. Araban siyahtan canlı bi renge geçince şu anki CF ler sırıtabilir. Vede ön arka logoların mutlaka olsun.
Alternatif renk olarak 207 KöpekBalığı grisi olabilir. Veya her zamanki favorim kırmızı. Ama nazar boncuğun çko olsun![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Arkadaşlar bugun araç içindeki yere ve arka çamurluk içlerine yapmış olduğum yapışkanlı izalasyon pestillerini söktüm ama büyk bi hata yaptım herhalde yapışkanları kaldı kalın tabaka söküldü yavaş yavaş çıkarmama rağmen %40 lık bölümü yapışık durumda bu yapışkanları nasıl temizleyebilirim? tırnak ile kazımaya çalıştım ama olucak iş değil temizlenmede temizlenmiyor buna nasıl bi çözüm öneriyorsunuz bi ilacı varmıdır?
10 güne kadar motoru indiricez inşallah bildiğiniz üzere komple boyanıcak aracı kaporta olarak arkadaşın dükkanında dağıtıcaz ama bilmediğimiz şeyler var hazır herşey sökülücek elektrik tesisatını elden geçiricez çamurluk içlerinden geçen tesisatta var bunları çekerekmi çıkaralım yoksa motor içi boyanıcağı iin çamurluklarda sökülüyormu bu hususda tam anlamıyla neler sökülecek araçtan panelide sökeyimmi + olarak kapılarda sökülecekmihımmm başka ne vardı hatırlamaya çalışıyorum
neyse aklıma geldikçe yazarım artık.
bide fatoşdan anlıyan bir arkadaş benimle irtibata geçerse çok sevinirim![]()
Farklı renkler iyidir kardesim ama sarı da bi baska
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ya da german yapalım ahahaha
![]()
mavi ile sarı2 arası kaldım ama mavi sanki 106 tıda aynı durmaz gibi geldi oyum sarı2 den yana
Samsa
Edit: Noktayı koyuyorum, yarın bu renge boyatırım direk
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)